Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Avrupa'ya Nasıl Gidilir?

nefsterbiyecisi3

Yeni Fapstronot
Beyler selamlar umarım süreciniz iyi gidiyordur.
Sorum şu avrupaya gitmeyi planlıyorum lakin hiç bir fikrim yok nasıl gidilir ya da beni alırlar mı. Lisans mezunuyum. Masraflar ne kadar tutar min. ne kadar lazım bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Tanjiro

Merkür Yolcusu
uzun mevzu bro. birçok senaryo için birçok farklı gitme yolu var legal illegal yolu var okuyana ayrı imkan mezuna ayrı imkan çalışana ayrı imkan farklı yaş gruplarına ayrı imkan. avrupa bile bir ülke değil hani ülkeden ülkeye fırsatlar da değişiyor dolayısı ile gitme yollarıda. sana cevap veren arkadaşların tepkisini anla diye yazdım bunları

edit: önce gitmek istediğin avrupa ülkelerini kafanda sıralama yap ondan sonra araştırmaya başla. araştırmalarının sonucunda gitme zorluğu açısından bir sıralama yap. iki sıramayı gözden geçirerek kafanda ülke belilrle o ülkenin dilini öğren felan filan araştır işte.

Musa

Yeni Üye
Hangi Yolla gitmek istersin green card baslamis basvurabilirsin birazcik arastirma yapabilirsin..

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6