Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bana Bu Kavramlar Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz?

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Arkadaşlar bana redpill(ve diğer piller) mgtow gibi bu konular hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı? İnternet ve gpt bu işi düzgün yapamıyor bence çünkü bu konuyu çok radikalleşmiş gibi gösteriyorlar.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
Arkadaşlar bana redpill(ve diğer piller) mgtow gibi bu konular hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı? İnternet ve gpt bu işi düzgün yapamıyor bence çünkü bu konuyu çok radikalleşmiş gibi gösteriyorlar.
benimde yok cok bilgim ama konuya dair bikac video izleyince pek anlamli gelmedi ve gerisini cok arastrma istegi

Kaptan Tsubasa

Merkür Yolcusu
Bunlar zaten çok uç kavramlar. İnternette ve gptde radikal anlatılması normal. Her şeyin aşırısı zarar, çok da anlamlı şeyler değiller o yüzden araştırmaya değmez

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Ya bunlar radikalleşmiş kavramlar bende biliyorum sadece özünü merak ettim temelde nedir bu diye.Bir süredir toplumsal kollektif bilinçdışı ve jungyen arketipler üstüne araştırma yapıyorum
O sırada çesitli filmlerin kitapların vb.analizini yaptırken(fight clup,american psyco, persona 5 filan) redpille dokunan vurgular gördüm ondan merak ettim te galiba bu forum buna uygun değil
Bu foruma konu açanlar atlarına binim gitmişler

Karimov077

Yeni Fapstronot
1 yazımı bu konulara adayan biri olarak söyleye bilirim ki, bu akımlar modern devirde dönen olaylara karşı erkekleri ayıltmaya çağırıyor.İşin özü budur aslında.Gerçekliğe uyanmak ve kendi değerini bulmak.Ancak bu konuların uç bulunmasının sebebi kadınlarla ilişkilerde söylenen şeylerdir.

1.Bu gerçekliğe uyanış nedir ?
Aslında bu akımların ana hedefi budur.Senin bir erkek olarak neler yapa bileceğini söylüyor ve seni buna itiyor.Yani, bir erkek olarak sen; maskülen olmalısın, duygularını kontrol etmeyi başarmalısın (duygusuzluk değil), bir şey başarmalısın, para kazanmalısın, güçlü olmalısın, saygınlığnı korumalısın.Bunlar belki çok uç görüne bilir.Ancak öyle değiller.Bunlar aslında her biri erkeğin sahip olması gereken özellikler.
Günümüzde erkeklere bu tip şeyler çoçukluklarından itibaren öğretilmez.Öğretilsede kötü bir şey gibi lanse edilir.Özellikle annesiyle büyüyen bir çoçuksa vah haline.Feminenleştirilmek deriz buna.Zaten istenilen olayda bu.KONTROL ETMEK.
Her başı boş testesteron tehlikelidir.Bunun en iyi örneği Hitler Almaniyasıdır.Genç erkekler hemen evlendiriliyor ve askere alınıyor.Neden ? Çünki erkek.Bu kadar basit.Eğer o erkek başı boş kalırsa, istenmeyen şeyler yapa bilir.Günümüzde bunun en iyimi, kötümü diyim örneği tecavüzdür.Yani kontrol altına alınamayan her erkek kendisinde tehlike potansiyeli taşır.Tabii malum ırkın projesi olan bu tip olayları değişmek çok zor.Ancak kendinizi değişe bilirsiniz.

Kısaca bu akımlar iyidir.Kendini bulmana yardım edir.Kendine değer katmana, çerçeve yaratman için şans tanır.Doğru anlarsan, iyidir.Yanlış anlarsan, bataklıkdır.

BloodRien

Yoda
kırmızıhap kanalı ilk videoyu izle daha sonra diğerlerini sıradan istersen izle ve başka redpill konseptini umursama bence

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6