Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Başka Üyelerle Sorun Yaşıyor Musunuz ?

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Son zamanlarda maalesef üye kalitemiz düşmeye başladı, son olayda başımıza geleni ibretlik olsun diye sizinle paylaşmak istiyorum ;

Capture5.PNG

Capture3.PNG

Üye zaten en baştan sıkıntılıydı, kendini de belli ediyordu çok defa uyardım 1 günde 4-5 tane uyarı verdiğimi bilirim, imla kuralları desen yok saygı desen yok bomboş bir adam her konunun altına yorum yazmış bilsin bilmesin hiç önemli değil onun için.

Bu olaydan ne anlamamız lazım :

Arkadaşlar maalesef her şey bizim kontrolümüzde olmayabiliyor, malum forumun durumu akademinin ilgisizliği bizi de yaptığımız işten soğutabiliyor. Yeterince ilgilenemeyebiliyoruz işimiz çıkabiliyor bazen günlerce foruma giremediğimiz olabiliyor. Sizden ricam bu forumu bizim gibi yönetiyor saymanız, yanlış gördüğünüz ve rahatsız olduğunuz, size veya başkalarına karşı saygısızlık, zorbalık gibi eylemlerde bulunan kişileri raporlamaktan veya özelden bize söylemekten çekinmeyin veya kaçınmayın. Unutmayın biz sizin için burdayız forumun düzensizliğini çözmek ve forum içindeki saygı ortamını korumak.

Bu tarz üyeler gelmiyor mu elbet geliyor, belki size bu mesajlar ulaşmadan çok defa önceden şüphelenip banladığımız üye olmuştur, fakat ağımızdan kaçan bazılarıda olmuyor mu elbet oluyor. Sonuçta her zaman kafamıza göre her istediğimizi banlayamıyoruz bu hem foruma hem üyeye saygısızlıktır. Hepinize tekrardan teşekkür ederim ve huzurlu mutlu günler dilerim, ha bu arada, günaydın ☀️

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Merhabalar, bu tip insanlar her forumda bulunuyor aşağı yukarı. Önce facebook devamında twitter ve instagram ile birlikte zaten bütün dünyada forum kültürü bitti, insanlar anonim hesaplardan çıkıp, yavaş yavaş kendilerini deşifre etmeye başladılar bir nevi ve bu da kaliteli veya kalitesiz bir sürü insanın forumlara sırt çevirmesiyle sonuçlandı. "Hiçbir şey insanı kendisiyle ilgili bir şeyden daha fazla ilgilendirmez" diye bir söz okumuştum bir yerde aynen de öyle oldu.

Forumun kalitesi konusunda benim düşüncem; forum var olsun istiyorsak başta yöneticiler olmak üzere herkesin sorumluluk alması ve okuduğu bir kitap, izlediği bir film, gittiği bir sergi vs. kendisine değer kattığını inandığı ne bilgi varsa bunu paylaşmaktan çekinmemesi. Şahsi olarak bunu şu an ben de yapmıyorum ve foruma bir değer katmadığımın farkındayım ama forum için hiçbir şey yapmayıp her şeyin kendiliğinden iyiye gitmesini beklemek de gerçekçi değil.

Son düzenleme:

Gaucho

Yoda
Bu arkadaşın daha önce açtığı konuları hatırlıyorum. Millete sapık damgası yapıştırmasının altında bazı başka nedenler yatıyor ne yazikki. Umarım bir an önce zihni temizlenir. Yapacak bir şey yok her zaman iyi insanlarla karşılaşmıyoruz muhattap bazen böyleleri oluyor. Burada bahsettiği bir insan dayısının kızlarına nasıl hallenir konusundaki agresifliğinin altında yatan sebebi anlamak istiyorsanız bu şahsın kendi açtığı bir kaç konuya bakın. Aslında bu konuda konuşabilecek son insanlardan. Ki zaten o bahsettiği yazıda da bu tarz bir şey yok. Sadece ona gelen kaçamak bakışlardan bahsediyor. Ne böyle bir üslup ne de böyle bir niyet yok.

nevergiveupp

Ay Yolcusu
Mutlaka arada böyle çürük çarık insanlar çıkar.Onun dışında ben bu forumun insanlarının diğer forumlara göre gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum.Forumdaki herkes kendini geliştirme peşinde,nasıl hayatımı daha iyiye götürürüm,problemlerimi çözerimin derdinde.Bunları konuşacak insanların toplandığı bir yerde bulunmak bile benim için bir lütuftur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6