Aethelwulf
Uranüs Yolcusu
Merhaba arkadaslar. Etrafimda rasladigim bazi kisiler bazi kisileri gozunde cok buyutuyor. Asiri deger yukluyor. Bunun derinine inmicem muhtemelen maslov piramidindeki alt kisimlarla ilgili bir menfaat , sosyal fiziksel vs. Barindiriyor. Fakat bu durumun asil gozume carpma sebebi , bu gozde asiri buyuteni ciddiye almaktan dolayi benim dedigmi ciddiye almamasi. Yani o kisinin iyiye gitmesini istiyorum cunku bu benle alakali bisey cok iyi vs oldugmdan degil , o gelisirse ben daha gelismis mindsetli bi cevrede olcam ve kisiligim bu yonde geliscek ayrica ) o boyle yapinca bu fikrimin degeri kendi gozumde dusuyor , ve dusunmeyen kisileri dusunenlerden ustun tutmaya basliyorum, kendimi cidden bende assagi goruyorum obur kisiden. Burda o kisinin bu birini asiri yuceltici tavrina karsi nasi davranabilirim ?, o kisinin yuzune soyleyemicegim seyleri arkasndan yuceltene karsi soylemekte istemiyorum bianlik guduyle. Ornegin bokluyu bu kadar yuceltme vs gibi. Gerci mesela baktgn zaman herkeste *ok var. Herneyse konuyu dagatmadan bu konuda napilabilir ? Mesela geldi anlatiyor atiyom bu kisinin adi ne olsun kutsallardan olmasin taylor olsun. Anlatyo iste taylor soyle boyle , yada dolayli yoldan bi meselede faylorun yuceligini hesaba katarak konusuyor. Ne demek lazim burda ? Lutfen belirli bir bilimc duzeyine ulasmis brotherlarim yorum yaparsa sevinirim