Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bazi İnsanları Gözde Büyütülmesi

Aethelwulf

Uranüs Yolcusu
Merhaba arkadaslar. Etrafimda rasladigim bazi kisiler bazi kisileri gozunde cok buyutuyor. Asiri deger yukluyor. Bunun derinine inmicem muhtemelen maslov piramidindeki alt kisimlarla ilgili bir menfaat , sosyal fiziksel vs. Barindiriyor. Fakat bu durumun asil gozume carpma sebebi , bu gozde asiri buyuteni ciddiye almaktan dolayi benim dedigmi ciddiye almamasi. Yani o kisinin iyiye gitmesini istiyorum cunku bu benle alakali bisey cok iyi vs oldugmdan degil , o gelisirse ben daha gelismis mindsetli bi cevrede olcam ve kisiligim bu yonde geliscek ayrica ) o boyle yapinca bu fikrimin degeri kendi gozumde dusuyor , ve dusunmeyen kisileri dusunenlerden ustun tutmaya basliyorum, kendimi cidden bende assagi goruyorum obur kisiden. Burda o kisinin bu birini asiri yuceltici tavrina karsi nasi davranabilirim ?, o kisinin yuzune soyleyemicegim seyleri arkasndan yuceltene karsi soylemekte istemiyorum bianlik guduyle. Ornegin bokluyu bu kadar yuceltme vs gibi. Gerci mesela baktgn zaman herkeste *ok var. Herneyse konuyu dagatmadan bu konuda napilabilir ? Mesela geldi anlatiyor atiyom bu kisinin adi ne olsun kutsallardan olmasin taylor olsun. Anlatyo iste taylor soyle boyle , yada dolayli yoldan bi meselede faylorun yuceligini hesaba katarak konusuyor. Ne demek lazim burda ? Lutfen belirli bir bilimc duzeyine ulasmis brotherlarim yorum yaparsa sevinirim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6