M
Mantıkçı Kişi
Misafir
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Normalde foruma girme planım pek yoktu. Vaktinde bir makale yazacağımı da demiştim lakin yazamadım da. Her neyse bugün bazı konularda bazı sorular aklıma takıldı. Bu sorularında cevabını alabileceğim çevremde doğru düzgün insan ya da internette direkt konuya hitap eden bir kaynak malesef yok. Öncelikle durumu anlatayım şöyle ki benden küçük bir arkadaşım var şuan lisede ben ise üniversiteye geçtim yani bu sene başlayacağım ama çocuk kızlar konusunda çok hızlı. Bilmiyorum önceden böyle bir yoksunluk hiç hissetmemiştim ama şuan aklıma çok takıldı. Çocuk 2 haftada 1 liseli haliyle işler yapıyor iken ben böyle pasif kalınca adını veremeyeceğim bir duygu hissettim. Müslümanım ve olmasam bile çok fazla ilişki yaşamanın zararlarına ya da benzeri işlerin zararlarına yeterince hakimim. Mantıksal olarak her şey net bir şekilde apaçık bir şekilde karşımda duruyor. Lakin işin duygusal kısmı asıl sorun. Kızlarla iletişim konusunda bir problemim yok. Bazen ben onlara gitmiyorum muhabbetim sarar o yüzden geleni daha çok diyelim. Kafam cidden karışık. Bu konuda bu forumdaki arkadaşlarında görüşünü almak istedim. Bu arada soru sormak isteyen de sorabilir.