Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bazı Konularda Geri Kalmışlık Hissi

• Konuyu başlatan Mantıkçı Kişi
  • Başlangıç tarihi
M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Normalde foruma girme planım pek yoktu. Vaktinde bir makale yazacağımı da demiştim lakin yazamadım da. Her neyse bugün bazı konularda bazı sorular aklıma takıldı. Bu sorularında cevabını alabileceğim çevremde doğru düzgün insan ya da internette direkt konuya hitap eden bir kaynak malesef yok. Öncelikle durumu anlatayım şöyle ki benden küçük bir arkadaşım var şuan lisede ben ise üniversiteye geçtim yani bu sene başlayacağım ama çocuk kızlar konusunda çok hızlı. Bilmiyorum önceden böyle bir yoksunluk hiç hissetmemiştim ama şuan aklıma çok takıldı. Çocuk 2 haftada 1 liseli haliyle işler yapıyor iken ben böyle pasif kalınca adını veremeyeceğim bir duygu hissettim. Müslümanım ve olmasam bile çok fazla ilişki yaşamanın zararlarına ya da benzeri işlerin zararlarına yeterince hakimim. Mantıksal olarak her şey net bir şekilde apaçık bir şekilde karşımda duruyor. Lakin işin duygusal kısmı asıl sorun. Kızlarla iletişim konusunda bir problemim yok. Bazen ben onlara gitmiyorum muhabbetim sarar o yüzden geleni daha çok diyelim. Kafam cidden karışık. Bu konuda bu forumdaki arkadaşlarında görüşünü almak istedim. Bu arada soru sormak isteyen de sorabilir.

M

mete

Misafir
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Normalde foruma girme planım pek yoktu. Vaktinde bir makale yazacağımı da demiştim lakin yazamadım da. Her neyse bugün bazı konularda bazı sorular aklıma takıldı. Bu sorularında cevabını alabileceğim çevremde doğru düzgün insan ya da internette direkt konuya hitap eden bir kaynak malesef yok. Öncelikle durumu anlatayım şöyle ki benden küçük bir arkadaşım var şuan lisede ben ise üniversiteye geçtim yani bu sene başlayacağım ama çocuk kızlar konusunda çok hızlı. Bilmiyorum önceden böyle bir yoksunluk hiç hissetmemiştim ama şuan aklıma çok takıldı. Çocuk 2 haftada 1 liseli haliyle işler yapıyor iken ben böyle pasif kalınca adını veremeyeceğim bir duygu hissettim. Müslümanım ve olmasam bile çok fazla ilişki yaşamanın zararlarına ya da benzeri işlerin zararlarına yeterince hakimim. Mantıksal olarak her şey net bir şekilde apaçık bir şekilde karşımda duruyor. Lakin işin duygusal kısmı asıl sorun. Kızlarla iletişim konusunda bir problemim yok. Bazen ben onlara gitmiyorum muhabbetim sarar o yüzden geleni daha çok diyelim. Kafam cidden karışık. Bu konuda bu forumdaki arkadaşlarında görüşünü almak istedim. Bu arada soru sormak isteyen de sorabilir.
Bir adam damdan atlasa biz de mi atlayalım ¿
Her çiçek açmak için vaktini bekler yerini bekler . Kimisi 1500 rakımda açar kimisi deniz seviyesinde . Kimisi karların arasından fışkırır kimisi soğuk görse hemen solar . Ben şunu öğrendim asla kimsenin hayatına özenme . Kendi hayatın sana mantıklı geldikten sonra ( her sorgulama seni buna götürmeli ) kimin ne yaptığını umursama

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
Redpill e bir göz atmani öneririm. Arkadaşın doğuştan alfa olabilir.

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
Bende sporda kendimi geride hissediyorum.5aydir hedef koymakta çok düşündüğüm için hiçbirşey yapamadım kilo verme hariç. Bugün neverfap akademi hedef videosunu izledim plank yapmaya başladım.supervideo tavsiye ederi. Herkese

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Bir adam damdan atlasa biz de mi atlayalım ¿
Her çiçek açmak için vaktini bekler yerini bekler . Kimisi 1500 rakımda açar kimisi deniz seviyesinde . Kimisi karların arasından fışkırır kimisi soğuk görse hemen solar . Ben şunu öğrendim asla kimsenin hayatına özenme . Kendi hayatın sana mantıklı geldikten sonra ( her sorgulama seni buna götürmeli ) kimin ne yaptığını umursama
Doğru sanırım ya. Zaten mantıklı olan şeyin ne olduğunu biliyorum ama bir anlık oluyor işte bunlar.

Skirmisher

Jüpiter Yolcusu
Kendim ilk defa 19 yaşında kız arkadaş edindim, o tür elemanlar arkadaşın da dediği gibi doğuştan alfa olma olasılığı yüksek elemanlardır. Çok çok az var bunlardan toplumda, Rollo Tomassi yüzde 4.5 diyor bütün erkekler içinde. Serseri olma ihtimali vardır, Dark Triad (Makyavelizm-Narsisizm-Psikopati) olma ihtimali vardır, bilmiyorum kendisini. Senin gibi ya da kendim gibi geç kalmışlık hissini yaşayan çok insan var, hatta 25-30 bandında dahi bol var bunlardan. Red Pill sana mentaliteyi öğretir ama uygulaması, analizi ve pratiği sendedir.

Varolej

Jüpiter Yolcusu
Kişiliğimiz, karakterimiz, çocukluğumuzda yaşadıklarımız, büyüdüğümüz aile ortamı ve çevremiz bizim oluşmamızda ön ayak oynarlar. En ufak bir düşünce veya olay psikolojimizi ve özgüvenimizi etkiler. Etkisi altına alır. O yüzden bence çok takma. Sen farklısın ve o farklı kendi istediğini yap. Kendi istediğin kişi ol. Bu arada önceki cevapta Dark Triad nedir, ne değildir bununla ilgili konu açılırsa çok sevinirim. Forumdakilere de faydası dokunabilecek bir mesele olduğunu düşünüyorum.

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Kendim ilk defa 19 yaşında kız arkadaş edindim, o tür elemanlar arkadaşın da dediği gibi doğuştan alfa olma olasılığı yüksek elemanlardır. Çok çok az var bunlardan toplumda, Rollo Tomassi yüzde 4.5 diyor bütün erkekler içinde. Serseri olma ihtimali vardır, Dark Triad (Makyavelizm-Narsisizm-Psikopati) olma ihtimali vardır, bilmiyorum kendisini. Senin gibi ya da kendim gibi geç kalmışlık hissini yaşayan çok insan var, hatta 25-30 bandında dahi bol var bunlardan. Red Pill sana mentaliteyi öğretir ama uygulaması, analizi ve pratiği sendedir.
O çocuk eskiden hiç öyle değildi bi spora gitti değişti. Bu dediğim konuda bir anlığına aklıma takıldı. Lakin zaten benim çok öyle aman aman istediğim de bir durum değil. Uzun dönemde zararı çok fazla.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Tam olarak ne konuda kafan karışık onu anlıyamadım. kızlarla konuşmak,birşeyler yaşamak istiyorsun ama Dinin gerektirdiği şeylerden ötürü yaşayamıyorsun ve bu konuda mı bizden fikrimizi mi belirtmemizi istiyorsun ?

kendine nofabır

Ay Yolcusu
Aynısı var bende de ama ben sizin geç kalmışlık hissinizden 10 kat daha geride kalmış hissediyorum. 21 yaşındayım ve ne üniversiyeye gidiyorum ne de bir işim var. Kız arkadaş :d bir kere dahi olmadı.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
21 yaşında ne kız arkadaşı beyler geç filan kalmadınız daha bu işler için hayat yeni başlıyor. Siz zannediyor musunuz yakışıklı,hafif piç gördüğünüz heriflerin aktif olarak cinsellik yaşadıklarını toplumun %80 i aktif olarak cinsel hayatı yok bile sanal alemde herkes playboy baktığınızda insanları sanaldan kandırmak aşırı kolay o yüzden size tavsiyem hayatı ekran aracılığıyla lüks kadın fotoğraflarına,kimin nasıl hayat yaşadığına kafa yormayı bırakıp bunları gerçek hayatta siz deneyimleyin. Statünüzü arttırmakla hedefleriniz uğruna çalışmakla uğraşın zaten istemediğiniz kadar kadına sahip olucaksınız. Aktif olarak avlanın.

Rayther

Mars Yolcusu
Olay kendini kıyaslamaktan geçiyor eğer böyle yapmaya devam edersen kendini hiçbirsey olarak görmeye başlarsın

Şahsen bu durumu sorguluyorsan demek ki bir eksik var önce onu bulup
Ona göre hayatına yön vermen daha sağlıklı olacaktır
Kıyaslama yapmayı bırakmalısın
Bunu söylemek kolay ancak yapmak zor
En iyi örnek bodyci tayfa ve bu kız meseleleri

Hayalsizkarakter

Ay Yolcusu
Benim bu konudaki görüşüm kendini gerçekleştirmek ondan sonrasında ise kızlar zaten etrafımızda biter. Kızlar dediğin şey büyük bir maddi ve manevi yatırım istiyor. Kızlarla laylaylom takılmak kolaydır ama iyi bir kariyer yapamadıktan sonra seçilen konumuna düşeceksin şimdi kızlarla laylaylom olanlar ilerleyen yıllarda afallayabilirler ki eğer tabi babadan zengin değillerse. Babadan zengin olanlar ise bir müddet sonra parayı yönetemediğinden afallayacaklar. Söylediğin olay sevgililikse onu da bir yaştan önce saçma ve insanı dibe çeken bir unsur olarak görüyorum. Elbette iki insanın birbirini sevmesi güzeldir ama olaya biraz gerçek penceresinden bakmak lazım. Genele baktığımız zaman 25 yaşından sonra ivme kazanabilirsin bu konuda. Şu an sadece gelişmeye odaklanıp kendine değer katıp belli bir statüye gelmek önemli

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6