BetraS
Mezun
128 günlük sürecime başladığım geceyi hatırlıyorum da her şey çok umut vericiydi... Çünkü elimde Fap yapmayı bıraktıracak bir YouTube kanalı vardı. Neverfap Akademi YouTube kanalının içeriklerini o kadar çok izledim ki Nofap bir yaşam tarzı haline geldi ve kişisel gelişime başladım ama şu sıralar daha çok dipte dolanıyorum. O kadar uzun zamandır Nofapi boşladım ki en son ne zaman 1 haftalık süreç yaptım hatırlamıyorum ve bir karar aldım. İlk izlediğim videolardan okuduğum yazılara kadar bütün kaynakları tekrar tarayacağım çünkü ben bu zehrin bana zararlarını unuttum, bundan kurtulmanın verdiği faydaları unuttum, gelişimin verdiği mutluluğu unuttum. Geleceğimi tekrar inşa etmek için son bir savaş daha vereceğim, relapse olduğum yerlerden uzak durup zihnimi temizlemeliyim insanlarla konuşmalıyım, öfkeli ve depresif halimden kurtulmalı ve insanların olumsuz düşüncelerini düşünmeyi bırakmalıyım. Forumu artık eskisinden de aktif bir şekilde kullanacağım ve 1 2 ayımı yoğun bir kişisel gelişim ve ders çalıma kampı olarak geçireceğim. Boş vakitlerimde maç izlemeyi, forumda gezinmeyi, araştırma yapmayı, kitap okumayı veya ingilizcemi geliştirerek geçirmek istiyorum. Bu sayede ilk başarılı sürecimde olduğu gibi kendimi geliştirip 90 güne ulaşabilirim. Belki de aylardır yapmam gereken buydu; en başa dönmek, dibi gördükten sonra ufak bir ışığa rastlamak. Sürecinde başarılı olamayan eski mezun arkadaşlara da bunu tavsiye ediyorum. Deneyip göreceğiz. Hepimiz için, son bir savaş daha...