B
Brock
Misafir
Merhaba. Buaralar aklımda üretkenlikle alakalı şeyler dönüyor. Nedense buaralar hislerim 3 yıl öncesine oranla çok yol katettiğimi söylüyor. Biçok şey yaptım , ama göze görünen diyebilceğim birşey yapmadım. Örneğin neverfap mentörlük seçiminde çok yol katetme hissine rağmen yazcak bişey bulamadım. Anladımki gözümde büyütüyorum basit deneyimleri. Ama bir yandanda söze getirmeyerek tersinide yapıyor olabilirim
Forumun en çok mesajı bulunan üyelerindenim ve baya bir başlığım var yürüttüğüm bakış açısı sunduğum konu ürettiğim yazılar oldu baya bu zamana kadar. Şimdi size bir soru ; ben bu neverfap blok projesinde blok yazarı olarak aktif bir rolde bulundummu bu zamana kadar ? Yani kabaca cvme blok yazarı yazabilirmiyim ? Eğer değilse neden neyim eksik nasıl yazarlıkta yol katedebilirim ?
Eğer öyleyse neden ? Eğer bu sorumu samimi cevaplicak beni okuyan biri olursa gönülden teşekkür borçlu olurum. İyi günler.
(Müsait olduğum zaman başlık linklerinide bırakcam)
Forumun en çok mesajı bulunan üyelerindenim ve baya bir başlığım var yürüttüğüm bakış açısı sunduğum konu ürettiğim yazılar oldu baya bu zamana kadar. Şimdi size bir soru ; ben bu neverfap blok projesinde blok yazarı olarak aktif bir rolde bulundummu bu zamana kadar ? Yani kabaca cvme blok yazarı yazabilirmiyim ? Eğer değilse neden neyim eksik nasıl yazarlıkta yol katedebilirim ?
Eğer öyleyse neden ? Eğer bu sorumu samimi cevaplicak beni okuyan biri olursa gönülden teşekkür borçlu olurum. İyi günler.
(Müsait olduğum zaman başlık linklerinide bırakcam)
Moderatörün son düzenlenenleri: