Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Benim Hikayem

nefsterbiyecisi3

Yeni Fapstronot
Pmo geçmişim çok uzun zamana dayanıyor sanırım 10 yılı aşkın. Son yıllarda ağır bağımlılık evresine geçtim. Ara ara 15 günlü oruçlarım olsa da Pmo hayatımın çok acı bir gerçeğiydi şimdi 26 yaşına gelmiş bir adamım ve birçok sorumluluğum var. İş bulmak, maddi özgürlüğe sahip olmak, manevi özgürlüğe sahip olmak vs. gibi birçok görevim var ama ben Pmo döngüsünden çıkamıyordum dün itibariyle net bir kararla ciddi bir sürece girdim inşallah elimize yüzümüze bulaştırmayız alnımızın akıyla çıkarız bu cendereden...

6 Haziran 2024. Birinci Günüm
Yönünü kaybetmiş bir denizci gibi okyanus ortasında kalmışım ve kaynaklarım tükeniyor ölüm gerçeği ile ilk kez bu kadar çok yakınız. Bu sefer ciddi bir Neverfap yolculuğu olacak ve bu cenderenin sonu mezuniyet olmalı vira bismillah.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6