Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Beyin Olağanüstü -Onu Kullanalım-Günlük

mekanik karakter

Yeni Üye
Bismillahirrahmanirrahim.Öncelik yazım kurallarını sevmem çok hata yapabilirim şimdir buraya özgürleşme yolculuğumu ve bunu yks sürecime birlikteki durumunu anlatacağım gün ve gün allah nasip ederse bügün 0.gün başlıyorum ayrıca dont starve together oynayacak varsa pazarları oynayabiliriz neyse konumuza devam edelim çok denedim .9 bu sefer inş yapacam çünkü her gün gelüp rapor vericem bu çok güçlü bir etken benim için ayrıca bunu yazan tosun yok yok...bu günlükleri okuyanlar tavsiyelerde bulunurlarsa yardımcı olurlar iyi olur ve lüttfen - eleştiri olacağını samıyorumda olursa- lütfen yapıcı eleştiri olsun.Söylemem gereken başka bir şey kalmadı şimdilik bugun dersten kaçtığım için patladım yatağa uzanmamam lazım yatağa uzanınca direk beyin alışşkanlığı tekrarlıyor. alışkanlıklar lıstesi bu da

1-sabah 6 da kalk

2-akşam 90 dk kendine ayır 1 saat oyun 30 dk forum okuma/yazma

3-sabah yatağını topla

4-ne iş yapıyorsan iyi odaklan farkında ol özellikle ders çalışıyorken (alışkanlıkımsı)

5- (bunu da siz ekleyin )

TEKRAR SÖYLÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ TAVSİYEDE ÖNERİDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM 4.GÜN​

mekanik karakter

Yeni Üye
4.günden başlamışım hızlıyım bugün sıkıldım canım çok ders çalışmak istemedi bu benim iyi bir şey değil ama olsun bu günlük işi de işe yaradı sırf buraya yazmak için hata yapmaktan çekiniyorum elhamdülillah olacak inş sadece ders programimı bozmamalıyın gerisi çorap söjüğü gibi gelir belgesel izlemeye başlamayı düşünüyorum.Uyku düzenimi kurmaya çalışıyorum gidip belgeselimi izleyip doğru yatacağım sanırüm artık mutlu ve heyecan verici bir hayatım olacak geleceğe umutla bakabilmek çok güzel bir şey ayrıca belirtmeliyim ki iyi uymak çok önemli iyi uyumayinca insanın günü zor geçiyor ve kendimi de tebrik etmek istiyorum gün bugün gerçekten güzel sikildim ve iyi baş ettim beynini düzeltiyorum .Kaos projesinin rapor gününu merakla bekliyorum kendi potansiyelimin sonunu zorlayacagim zamanla ama şimdilik sadece beynimi ısındırıyorum dopaminsizliğe

GÜN 1 *BAŞARDİM fenayim makina gibiyim Seiko 5 gibi dakik*

Yarında gelip bunu yazacağı

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6