Uzun zamandır kıskançlık ve merak duygusunun beni bu bağımlılıkta tuttuğunu farkettim. Şuan 26 yaşına girmeme 2 ay kaldı. Artık hissizleştiğimi ve bu bağımlılığın beni harap ettiğini farkettiğim yaştayım. Ergenlik zamanları çoğumuz bunu güzel ve çıplak kadınlara bakmak ve tatmin olmak için yapıyorduk ama ben son birkaç yıldır bir kaç prno sektöründe ki insanlar ve bu kadar kadını nasıl bulup nasıl bu kadar sekse ulaştıklarını merak etmekle geçirdim ve bu merak beni onları daha çok izlemeye ve sonuç olarak kıskançlığa itti. Bunu yaşayanlar var mı bilmiyorum ama fahişeler her türlü adamla yatıyorlar güzel çirkin farketmeksizin. Ben artık bunu kabullendim ikincisi ise bu tatmin işinin libido olduğu sürece ihtiyaç gibi devam edeceğinin farkına vardım. Evet 26 yaşında biri olarak bunu kavradım yeni kadınlar yeni videolar bitmeyecek bize gelecek olursak asla bu kadar kadına ulaşamayız gerek türkiye şartları gerek ekonomi gerek sosyoloji gerek mikrobiyoloji olarak mümkün değil. KABULLENMEK lazım. Ben bu saatten sonra mastürbasyon yapacağımı düşünmüyorum çünkü artık olgunluk psikolojisi altına girdim. Düzgün bir kız bulup evlenmek en doğrusu benim için çünkü gidip gece kulüplerinde veya orda burada kız düşürme gibi hevesim veya ortamımda olmadı. Belki amerika da olsaydım veya avrupada ekonomik özgürlüğü olan biri olsaydım hem sosyolojik olaram hem de psikolojik olarak bunu çok iyi kullanırdım. Ama türkiyede bunları mümkün göremiyorum. Hepimiz boşaldıktan sonra anlamsız ve abartılmış bir his yaşadığımızı farketmişizdir. Gerçekten de öyle bir yandan bu his aslında üreme hissi ve sonrasında ise sorumluluk doğuruyor... çoğumuz bir yandan içimizde egosal durumlar yaşıyoruz. Bu yüzden bu bağımlılık altındayız. İçimizde hep bir hayattan eksik kalmışlık var. Bilmiyorum beni anlıyor musunuz ama bence kabullenince herşey düzelecek bizim hayatımız bu diyip bırakırsak. Zaten bütün iyi olan şeyler bir bir gelecektir. İçimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.
Moderatörün son düzenlenenleri: