Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bir Kaç Cinsel Sağlık Sorunum

JustDoİt

Ay Yolcusu
Katılım
14 Eki 2023
Mesajlar
50
Tepki puanı
52
Puanları
21
Bu ayı saymadan 5 6 aydır fena bir depresyondaydım, doğal olarak evime (PMO) kaçıyordum. Bu sayı gittikçe artmaya başladı diğer yazılarımda da yazdım zaten (Günde 5-6). Son bir aydır bu sayıyı düşürdüm en azından. Yine yaptım mı 3 4 oluyor ama 3 günde bir falan yapıyorum ve bu sefer dolu da hissediyorum. Her neyse konuya gelelim.

Birinci problem şu, baya uzun bir süredir sol testisimden böbreğime doğru giden bir damar varmışta, o damar çekiyormuş gibi hissediyordum. Tam acının tarifini açıklayamam. Çoğunlukla acıyı böbrek tarafında hissediyordum. Son zamanlarda bu gitgide arttı ve yürüyemez hale gelmeye başladım. Ürolojiye gittim bilmem ne zamana tarih verdiler kim bilir. O zamana kim öle kim kala.

İkinci problem, penisimde bir ağrı var. Evet testisimde değil penisimde. Yapmaya başladığım an sanki penisimin her tarafında aynı anda iğne vurulmuş gibi hissediyorum. İnternetten araştırdığımda HIV'dan falan bahsediyordu, hayatımda hiç cinsel ilişkiye girmedim dostlar.

Son problem ise sanki penisimin derisi plastik gibi bir hal almış gibi hissediyorum. Özellikle kök tarafında şu an açıklanamayacak değişik bir his var ya. Sert elinden kayıyor, gerçekten çok değişik bir deri gibi değil.

Bütün bu problemlerin ardından şu bilgiyi de vermek istiyorum. P*rno oyunu diye bir illet keşfettiğimden beri ilk mast'ımı onla yapıyorum. Diğerleri kısa sürüyor ama p*rno oyunuyla olan SAATLERCE. Nasıl oluyor diye sorarsanız oyun oynarken bir yandan o işi yapıyorsun ve direkt oraya odak olmadığın için istediğin bir an gelesiye kadar devam edebiliyorsun. Belki bazı problemlerin ardında bu da yatıyordur diye söyledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Methetics

Venüs Yolcusu
Katılım
26 Kas 2020
Mesajlar
53
Tepki puanı
85
Puanları
24
Dostum bu tarz şeyleri paylaşman forumdaki diğer kişileri negatif etkileyebilir.
Forumda yeni ergenler ve birçok insan var.
Bilirsin merak edip bakmasına ve onunda hayatının kararmasına neden olabilirsin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst