Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Boş Vakitlerde Bir Şey Yapmama Sorunu

domain

Yeni Üye
Selamlar herkese. Yeni bir süreç içindeyim bu süreç içerisinde kendimi teknolojik aletlerden soyutlamaya çalışıyorum fakat okulda ara verilince yahut stajda boş kalınca ne yapacağımı tam bilmiyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkınca ya sigara içiliyor ya da herkes elinde telefonla oturup birbirine gördüğü ilginç postları gösteriyor. Böyle durumlarda benim de elim telefona gidiyor ancak sosyal medya hesaplarımı kapattığım için bir şeye de bakamıyorum. Eve gelince de kitap okumak ders çalışmak dışında pek bir şey yapmadığım için gündüz uykularına başladım ve bu uyku düzenime zarar veriyor.(Bugün 16.00-19.00 arası uyudum en uyunmayacak saatler mesela) evde kendime tetikleyici içermeyen dizi izlemek ya da hikayeli oyunlar oynamak gibi aktiviteleri yapmayı düşündürsem de sizin daha verimli boş vakit aktiviteleriniz var mı? Mini boş zaman ve evdeki boş zaman olarak ayrı ayrı önerileriniz neler?

sagopa yaşlı sucuk

Yeni Fapstronot
Hayalin neyse onu gerçekleştirebilmek için küçük adımlar atabilirsin. Genellikle bu, başlarda bilgi öğrenmek oluyor. Araştırmak.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Ben radyo tiyatrosu dinliyor ve sudoku veya kakuro çözüyorum genelde. IMDB top 250 listesinden film seçip parents guide bölümünü kullanabilirsin tetikleyiciden kaçınmak için. Kült filmler de genelde daha az tetikleyici oluyor mesela.

Eff

Yoda
Merhabalar, bu yazımda etkinlik önermeyeceğim. Doğru yolda gittiğini söylemek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır instagram kullanmıyorum. Kendimi başkalarıyla kıyaslama huyum gitti, hayata negatif bakma huyum gitti. Hayattan keyif alıyorum.
Sigara sakın kullanma. Sigara kullananlar kendilerine çok büyük kötülük yapıyorlar. ,
Bence senin biraz daha sosyalliğe ihtiyacın var. Eve geldikten sonra yorgun olacaksın muhtemelen ancak, haftada bir kaç gün belirleyip işten sonra arkadaşlarınla dışarı çıkabilirsin. Bu sana iyi bir dopamin verecektir. Böylelikle hayattan keyif alabilirsin.
Zamanını kendini yalnızlığa itecek aktivitelerle doldurma.

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu
ağırlık antrenmanı yapmak sana iyi gelecektir ben spor yaparım.Youtube bilgi videolerı izlerim.Şİİr yazar ve onları düzenlerim arada.Ya da rubik küp al eline onu çözmeye başla.Biraz algoritma ezberlemen gerkeceke ama zevkli bir oyuncak kendisi hem de hafıza ve sabrı artıyor işine yarar kesinlikle

Strafe

Neptün Yolcusu
1) Eğer fitness yapıyorsan veya yapacaksan ağırlık kaldırmasını salonda yapıp kardiyoyu sabah veya akşam yürüyüş-koşu şeklinde ekleyebilirsin. Yapmıyorsan da günlük 1 saat civarı açık havada yürüyebilirsin.
2) Dizi izlemek aşırıya kaçmadığında iyi bir hobi ama zamanın çoğu boş olduğunda aşırıya kaçılabiliyor. Bu yüzden günde 1 bölüm izlersen zararı yok hatta faydalı olur.
3) Yemek yapabilirsin.

Kritik nokta Eff nin de bahsettiği gibi küçük şeylerden zevk almak. Kendine değer vermek. Seni kötü etkileyebilecek şeylerden uzaklaşmak.
Spor yapmaktan, yemek yapmaktan zevk almak kısacası.

random

Venüs Yolcusu
Bisikletin varsa doğada bisikletle turlar atabilirsin.
Doğa yürüyüşleri yapabilirsin. Doğa ile ilgili aktiviteleri araştır bence, bunlar hem keyifli hem de huzur verici olurlar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6