Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Boş !

bırakagabırakalım

Yeni Fapstronot
Yaş 25. Başarısızlıklarımın altında çürüyorum. Kaybettiğim çok şey oldu. En çok üzüldüğüm masumiyetimdi. Yeniden masum, zihnen temiz olmanın ferahlığı… kaybettiklerime üzülerek onları geri getiremem. Aslında kaybedilen hiçbir şey de yerine gelmez.

Dünyada olmanın mantığını anlayamıyorum. Tam olanın eksilmesi canımı yakıyor. Çürüyen dişim, dökülen saçım, kırışan yüzüm, bozulan gözüm… Kalıcılıktan uzak sahte bir hayat canımı yakıyor. Oysa alışmıştım çizgi filmlerden sonsuzluğa. Kahramanın hep kazanması tanıdık değil asıl olandı. Kendi hayatımın kahramanı olarak ben hep kaybediyordum. İşte buna hala alışamadım.

İnsanın kendi bedeni hakkında hiçbir gücü olmadığını zamanla anladım. Seçimlerimiz dış dünyaya karşı. Seçimlerimiz çok dar. Anne babanızı seçemezsiniz. Sesinizi seçemezsiniz. Göz renginizi sakallarınızı seçemezsiniz. Seçimsizlikler içinde günün biri gelir ve bir şeyler seçmeniz gerekir. Evde yalnız kaldığınızda mastürbasyon yapmak veya tavanı izlemek arasında kaldığınızda aslında bir seçim hakkınız yoktur. Ama mastürbasyon yapmayı seçersiniz.

Şimdi evlenme niyetiyle kadınlara yaklaşıyorum. Sonra aynalar konuşuyor. Güzel değilsin diyorlar bana. Temiz hiç değilsin. Ne verebilirim bu kadınlara? Bir çocuğum olsa benim gibi biriyle evlenmesini ister miydim? Hayır. Ne ben kadın olsaydım benimle evlenmek isterdim ne de çocuğumu ben gibiyle evlendirirdim. Bu cevabın canımı yakması gerekiyordu. Anlaşılan çürümeye alışmışım.

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Yüzümüzü seçemeyiz, gözümü, göz rengimizi, saçımızı...

Yolumuzu,ideallerimizi,bahanelerimizi, adım attığımız yönü, içtiğimiz suyu, giydiğimiz kıyafeti...v.s biz seçeriz.

Dünyada milyonlarca mutsuz insan var ve insanlar bir arayış peşinde. Sana soruyorum dostum, kendine böyle haksızlık edip, herşeyi bahane ederek nereye varacaksın.

Sana söyleyeyim. Aşağıya, daha da aşağıya.

Artık orada olmaktan sıkılmadın mı?

Bence sıkıldın. Çünkü buradasın, ve bu konuyu açtın.

Ruhun biliyor, sana acı veriyor.
Çünkü artık değiş diyor sana. Hayat acıyı boşuna vermez, sen orada ki dersi almayana kadar da acıyı iliklerine kadar hissedeceksin.

Seçimler ve seçimler.. insan kendisine neden haksızlık yapar. Neden en kötü seçimleri yapar hep. Neden gidipte en *oktan seçimleri yaptık ve burada bir çıkış yolu arıyoruz.

Kötü seçimler bizim en iyi versiyonumuza ulaşmak için tırmandığımız basamaklardır.
Bir gün geriye dönüp baktığımızda, o hatalar ve seçimler, bize hizmet eden ve bizi bu günlere getiren güçlü olgulardır.

Bir satranç büyük ustası, satrança başlarken sadece bir amatördür. Onu büyük usta yapan, yaptığı yanlış hamlelerdir.

Kısacası dostum, sen değerlisin ve senden bir başka bir tane daha yok. Aynaya baktığında kendini güçlü ve iyi görmek istiyorsan. Güçlü şeyler yap.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6