Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Boşalmadan Orgazm Olmak Mümkün Mü ?

tsepnidrilae

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese iyi sabahlar / iyi akşamlar.
Bu sabah bir yerde görmem sebebiyle merak edip biraz "Tao'cu cinsellik" anlayışını araştırdım.

Okumalarım esnasında bir yazıya denk geldim size de şöyle alıntılayayım:

"Boşalmadan Orgazm Gerçekleşmesi: Daha önce de sözünü ettiğimiz üzere Taoizm'e göre boşalmadan da orgazm olmak mümkündür. Bu durumda temasların yanında bazı uygulamalar ile başarılı bir cinsel ilişki deneyimi gerçekleştirilebilir. Orgazmın bu çeşidini keşfeden partnerler daha uzun süre sevişebilir."

Gerçekten de bir cinsel ilişkide erkekte boşalma olmadan orgazm mümkün müdür? Mümkünse nasıl olabilir?

Inhuman

Satürn Yolcusu
Mümkün olsa bile, peki neden tam olarak? En temel amacımıza ulaşmışız, karşımızda gerçek bir kadın var, böyle bir boşalmanın zararlı olabileceğini düşünerek fazla kastırmıyor muyuz? Neverfap'in amacı hayal dünyasında bir ezik gibi yaşamayıp gerçek hayata karışmak değil miydi? Sperm bankalığına evrilmemeli bu mevzu bence.

tsepnidrilae

Yeni Üye
Mümkün olsa bile, peki neden tam olarak?
Ben zaten araştırma için soruyorum, bunu yapmak adına herhangi bir niyetim yok.
Amacım bu işin nasıl gerçekleştiğini öğrenmek, gayet ilgi çekici duruyor genel kültür adına.
Vücudu daha fazla tanımaktan zarar gelmez.

Alevlimeteor

Uranüs Yolcusu
Mümkün olsa bile, peki neden tam olarak? En temel amacımıza ulaşmışız, karşımızda gerçek bir kadın var, böyle bir boşalmanın zararlı olabileceğini düşünerek fazla kastırmıyor muyuz? Neverfap'in amacı hayal dünyasında bir ezik gibi yaşamayıp gerçek hayata karışmak değil miydi? Sperm bankalığına evrilmemeli bu mevzu bence.
Temel nedeni daha fazla cinsel ilişki yapıp testesteronu düşürmemek. Örneğin kendine bir kural koyuyorsun haftada iki defa boşalacağım diye ve diğer günlerde boşalmadan bu zevke erişiyorsun. Her gün boşalirsan ciddi anlamda testesteron düşer ve yumuşarsın.

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Bence aşırı saçma.İlişkide boşalmayacaksın da nerede boşalacaksın?Sağlıkta geç boşalmak/boşalamamak bile bir sorun olarak görünüyor.Yapan yoktur bence ama,çok absürt bi metotmuş.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6