Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bugüne Kadar Yaşdıklarımdan Farklı Bir Süreç

anonymus2*

Yeni Üye
7.GÜN:
Daha önce defalarca bırakmayı denemiştim ve bu süreçler genelde krizler içerisinde dönüyordu hep. Krizler olmasa da içimde orta yahut yüksek bir cinsel istek vardı. Gerçi şu anki sürece başlama sebebim masturbasyon yaparken zor ereksiyon olmam ve ereksiyonu devam ettirmemde sıkıntı yaşamamdı. Cinsel istek olmaksızın sadece haz almak maksadıyla bunu yapıyordum. Gerçi şu aralar genelde evdeyim ve beni tahrik edecek çevremde bir unsur yok. Gerçi dün sokağa çıktığımda bir miktar tahrik oldum fakat herhangi bir ereksiyon gerçekleşmedi. Ve cinsel isteğin bende zerresi yok. Tedavi olmam gerekiyor. Açıkçassı düzeleceğine dair de nedense bir umudum yok bu hep böyle gidecek gibi geliyor ama başka bir çarem de yok. Yani şu an bu süreci bozayım desem ne uğruna neyi elde edeceğim? Gerçekten de bundan başka madde düzleminde bir çare görmüyorum? Ya Şafi bizlere şifa ver.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6