SlaveToMaster
Full Saiyan
Bu kararı vermek benim için zor oldu çünkü uygulamada birisi yazdığında hoşuma gidiyordu. Üstelik çevremde konuşacak birileri olmadığı için konuşma ihtiyacımı oradan gidermeye çalışıyordum. Ancak yanıldığımı fark ettim. Çünkü;
Peki bu vakti nasıl kullanacağım?
Tüm bunları yaptıktan sonra ya tekrar uygulamaya (kendimi geliştirmiş bir şekilde) gireceğim ya da tamamen unutacağım orayı.
- Uygulamadaki kullanıcı profili oldukça beyinsizdi ve akılları fikirleri sadece cinselliğe çalışan insanlardı.
- Beni kız sanıp bana yazanlar oluyordu ve bu da ilk maddeyi doğrular nitelikte.
- Sadece şeytan resmi koyduğum için mobil uygulamasında 2075 yılına kadar engellendim ve bir sebep de sunulmadı bana.
- Kızların konuşma sayısını görüp moralim bozuluyordu. Üstelik sürecimi olumsuz etkiler nitelikte profil fotoğrafı görme ihtimalim çok fazlaydı. Bunun önüne geçmek istedim.
- Çok zamanımı alıyordu. Kısacası boşa zaman kaybından başka bir şey değildi.
- Saatlerce ekranın başında oturup konuşmak bana saçma gelmeye başladı, hele ki buluşma vs olmayacaksa (hem insanlara güven yok, yani ne onlar bana güvenebilir ne de ben onlara hem de doğru düzgün yazan çıkmıyordu).
Peki bu vakti nasıl kullanacağım?
- Daha çok kitap okuyup araştırma yapacağım.
- Yazlıkta yapılacak iş varsa onlarla ilgileneceğim.
- Aileyle daha çok vakit geçireceğim.
- İş arayacağım (İş-Kur'a başvurmayı düşünüyorum ofise gidip. Adada kalıcı iş bulabilirsem çok iyi olacak).
- Kişisel gelişimime odaklanacağım.
Tüm bunları yaptıktan sonra ya tekrar uygulamaya (kendimi geliştirmiş bir şekilde) gireceğim ya da tamamen unutacağım orayı.