Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Büyük Tavsiye

TheBatman

Venüs Yolcusu
Bu tavsiyem genç kardeşlere eğer özellikle bu devirde ve bu kadar fazla üniversite olmasından dolayı üniversiteye gitmeyin doktor belki eczacı falan olmayacaksınız hiç gitmeyin.Sonra 3 ,5 o..... ağzının içine bakarsınız .Üni hayatı eglenceli geçer ama sonra sizi köpek yerine koymaya başlarlar. Nofap yap sağlıklı beslen üni okuma şuan insanların ,,%99 bu söylediklerimin tersini yapıyor sen o %1 lik kisima gir ve iş meslek öğren meslek öğrenen arkadaşlarım şuan on numara hayattalar kimse acımaz size bu gerçekten büyük tavsiye inanın bana sadece nofap yapıp iki kitap okumanız size hiçbir etki etmiyor en son bir o..... mülakatlarinda üzülür herkesin ağzına sakız olursunuz.Eger gerçekten düzgün hayati olmasıni isteyen meslek ogrenir

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Meslek öğrenmenin gerçekten iyi bir seçenek olduğuna katılıyorum. Ancak söylediklerin arasında “Sadece nofap yapın.” demek bence yanlış. Nofap o kadar da sihirli bir şey değildir, sadece bir araç olmalıdır. Şu ana kadar nofap’i hayatının merkezi haline getiren insanların büyük kısmı pek başarılı olamadı. Doğru ve dengeli bir bakış açısı da önemli.

BeyazBuyu

Yoda
Meydan Okuma Rozeti
Üniversite okumayın diye bir tavsiye bence yanlış. Üniversite bitirmiş ve iş bulamayan çok insan olabilir, ancak herkes için aynı şey geçerli değil. Meslek öğrenin, tecrübe kazanın, nofap yapın bunlara eyvallah.

Ben hem üni okuyun hem de yabancı dil öğrenin diyorum. 22 yıldır özel sektörde çalışıyorum. 4 yıllık dondurduğum üni. yi bitirmediğim için terfi alamıyorum. İş yerimde bir çok insan yabancı dil bilmediği için terfi alamıyor. Özetle üniversite okumak önemli.

Travis

.
Bende üniversite 3.sınıftayım sevmediğim bölüm ve sevmediğim bir şehirde okuyorum dediğine katılıyorum 2sene sonra mezun olduğumda alacağım maaş en iyi asgari ücret oda bulabilirsem doktorluk vb tutulan meslekler olmadığı sürece zaman kaybı olarak görmeye başladım üniversiteyi.

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Okumayalım n e yapalım ? şuan harçlık için fabrika çalışıyorum vardiyalı sistem geleceğin animasyon gözümün önüne geliyor nasıl değiştirebilirim diyorum
21 yaşından sonra meslek mi öğrenilir tabi ki öğrenilir ama maddi durumu iyi olmayan gençler okuyor bir kısmı işsizliği ertelemek için diğer kısmı bir çıkar yol aramak için

Rayther

Mars Yolcusu
Şuan onu yapıyorum bende meslek öğreniyorum ama okulu da oldurmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar gidecek bu süreç
Üniversitenin en güzel yanı arkadaşlarla takılıyorsun, çevre yapıyorsun, kızlarla çıkıp tecrübe edebiliyorsun
Bunları gördüm üni gezilerinde ama benim üni 3 ay sürdü a*q bi *ok yapamadık. Diploma verip gönderdiler

TheBatman

Venüs Yolcusu
Arkadaşlar şuan için üniversite çok büyük kazanç getirmeyecek size. Üç beş kişi iyi bir yere gelebilir.Ama büyük ihtimal onlar siz olamayacaksınız.Ama güzel meslek öğrenmiş kişiler şimdi çok iyi durumda unideki kızlar gelip geçiyor .Yattigin aleme aktigin hepsi bitiyor.En son is düzgün bir iş hayatına geldin mi tokezliyorsunuz. Bu kadar üniversite mezunu ile bir iş için sırada beklediginizde anlarsınız. Şimdi size söylemem boş geliyor.Ama maalesef bu kadar çok üni olması ve barajsiz bu kadar insanın girmesi size zarar ama bir meslek sizi kurtarır birgün anlarsiniz ama iş işten geçer.Az biraz zorlanırsınız mesleği öğrendiğinizde siz kendiniz bile iş yeri açıp yaparsınız.
Bir berber,sanayi ustası, klima kombi ustası, asansör ustası, tesisat ustası vb yani Amerika'ya gitsen bile yapacağın bir işte usta olun ha o ustaligin üstüne okumak istersin amenna

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6