Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çağımızın Sorunları

nefsterbiyecisi3

Yeni Fapstronot
Beyler selam, hayırlı ramazanlar. Çok uzun zamandır takıldığım bir tanışma uygulaması var ve doğal olarak gerçekten kadınlarla bu tür uygulamalarda tanışmak gerçekten zor. Dün bir çılgınlık yapayım dedim ve kadın hesabı açtım ve hiçbir bilgi doldurmadım sadece kadın ismi yazdım profile beyler inanamadım dakika da 1 erkek selam yazıyordu inanmıyorum hala sizce bunun sebebi nedir yeni çağın erkekleri gerçekten biraz fazla mı abazayız yoksa alakası yok mu

mawiskovis

Yeni Fapstronot
Beyler selam, hayırlı ramazanlar. Çok uzun zamandır takıldığım bir tanışma uygulaması var ve doğal olarak gerçekten kadınlarla bu tür uygulamalarda tanışmak gerçekten zor. Dün bir çılgınlık yapayım dedim ve kadın hesabı açtım ve hiçbir bilgi doldurmadım sadece kadın ismi yazdım profile beyler inanamadım dakika da 1 erkek selam yazıyordu inanmıyorum hala sizce bunun sebebi nedir yeni çağın erkekleri gerçekten biraz fazla mı abazayız yoksa alakası yok mu
Dünyada kaç milyar insan var. Her erkek öyle değildir elbet ama öyle olanların hepsi o uygulamalarda. O kadar iğrenç insanlar var ki bir kadın olarak orada bi dk geçirseniz erkeklerden nefret edersiniz. Öyle uygulamalardan kadın erkek uzak durmak lazım. İyi niyetle giren bile bir süre sonra etkilenebilir

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6