Sosyal medyadan para kazanmadığın sürece kullanmanı hiç tavsiye etmem bence hemen silmelisin çünkü elin illa oraya gidicek multi disipliner olmak çok zor ama kendine şöyle bir yol çizersin örneğin instagramı sildin tekrar yüklemen gerekicek bu ayrı bir efor ve bu yükleme sürecinde seni düşündürtür ben ne amaçlıyorum ne istiyorum diye fakat silmediğin taktirde orda telefonunda hep instagramı görüceksin ve ammaaan 1 kere giriyim bir şey olmaz diyiceksin ve sonuç olarakta yapay dopamin umarım anlatabilmişimdir .Arkadaşlar merhabalar. Bugün Neverfap sürecimin 3.günümdeyim ve hiç olmadığım kadar kararlı bir şekilde haykırıyorum ve ispat edeceğim ki nihai sürecim olacak ve ebediyen devam edecek(Umarım xD). Hard-Monk mod arası yapacağım. Şekeri çok kısmayacağım, Az da olsa müzik dinlerim(2 günde 1 2 müzik falan). Hemen hemen hiçbir zaman sosyal medyaya girmeyeceğim. PMO zaten yok. 90 günden sonra günlüğü bırakıp siteye üye olduğum ve açtığım ilk günlükte mezuniyetimi vereceğim ki bu da ahdim olsun. Daha sonra etkileri anlatacak tavsiyelerimi vereceğim. Her akşam buradayım.
Sosyal medyaya girmeme kararı çok doğru çünkü internet bizi yönetince değil biz interneti yönetince daha iyi oluyor bence obür türlü zarar oluyor benim yorumum. Beni bilinçsizliğe ve bunun getirisi türlü ruhsal sorunlara itende internetin beni yönetmesiydi çukura atanda buydu ama kitap okumak ve öğrenmek için interneti kullandığımdan beri devrim oldu hayatımda. Daha önce denedinmi alışkınmısın bilmiyorum ama her halükarda zor birşey bu sabır diliyorum sürecinde.Arkadaşlar merhabalar. Bugün Neverfap sürecimin 3.günümdeyim ve hiç olmadığım kadar kararlı bir şekilde haykırıyorum ve ispat edeceğim ki nihai sürecim olacak ve ebediyen devam edecek(Umarım xD). Hard-Monk mod arası yapacağım. Şekeri çok kısmayacağım, Az da olsa müzik dinlerim(2 günde 1 2 müzik falan). Hemen hemen hiçbir zaman sosyal medyaya girmeyeceğim. PMO zaten yok. 90 günden sonra günlüğü bırakıp siteye üye olduğum ve açtığım ilk günlükte mezuniyetimi vereceğim ki bu da ahdim olsun. Daha sonra etkileri anlatacak tavsiyelerimi vereceğim. Her akşam buradayım.