Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Cinsel Isteği Nasıl Yönlendirmeli ?

Gaucho

Yoda
Sorum belli dostlar. Cinsel istekler gelmesi gayet normal ve bir problem yok fakat bu enerjiyi nasıl başka yerlerde kullanabiliriz. Bazı zamanlar aşırı fazla cinsel istek geliyor. Bunu nasıl kullanabilirim ?

theUNİVERSE

Yeni Fapstronot
Sorum belli dostlar. Cinsel istekler gelmesi gayet normal ve bir problem yok fakat bu enerjiyi nasıl başka yerlerde kullanabiliriz. Bazı zamanlar aşırı fazla cinsel istek geliyor. Bunu nasıl kullanabilirim ?
Tuvalete çıkıp sıvı atmak fayda ediyor diyorlar, duş almak, gün boyunca yorgun olup duş aldıktan sonra uyumaya geçmek daha kolay olabilir tabii ki mast ve pmoya yönlendirecek şeyleri asla kafaya getirmemek lazım,nihai hedef evlilik ile ilişki kurmayı düşünmek olmalı, veyahut sevgili diyeceğim,veya Esc diyecegim ama bunlar sahte,gerçek sevgi alis-verisi yok,hazdan ibaret ilişkilerdir ve kişiyi çukura götüren hazlara dur diyememektir.

Demiyoruz ki eşinle sevdiginle hazli geceler yaşama,bir sohbet bile hazdir sevdigi kişiyle konuşmak,aileyle konuşmak,hazlari aslında doğru kullanabilmek mesele,o ilişkiye gelelim,ilişki kişinin sevdiği yani gerçekten onunla çocuk sahibi olup ömür boyu onunla yaşlanmayı düşünmek gerçek ilişki ve karaktere güzel oturan yaşam tarzıdır, her gün esclere giden bir karakter olabilir mi? Sağlıkli kişiliği var diyebilir miyiz? Eşine sadiklik konusu ne olacak?

Bunlar insan bilmese bile bilinç altı zarar veren şeyler, yalnızlık zor ama birşey olur duruma göre dayanılmaz hal alıyorsa belki o zaman yeni evlilik düşünülür lakin o dediğim karakterde yaşamlar hiçbir insan için kabul edilebilir değildir,mesele sadece pmo bağımlılığı değil, gerçekte yaşa ne yaşıyorsan meselesi hiç değildir,bunlarn hepsini dengelemek zor iştir,bir o kadar da uygulanabilir birseydir,yapanlar yapıyor.

theUNİVERSE

Yeni Fapstronot
1 - Tuvaletim gelince hemen gitmiyorum,iyice gelmesini bekliyorum ki beni çok zorlasin ve gittiğimde yani boşalmaya gectigimde ve sonrasında büyük haz ve dopamin salgilayayim.

2- Pmonun zararlarini hergün kendi beynime zorla ikna ettiriyorum, okuyorum, görüyorum,yarına da hazırlık yapıyorum,uykuya geçmeden yarın devam ederim diyorum,yarına da hazırlıyorum beynimi.

3 - Mesela geçmişte pmo sitesi varsa yeni sekme açıldığında orada gözükecek o yüzden geçmişi siliyorum,yok be kalsın dersek illa ki oraya çekecek, dürtü çok artacak, durtuyu o şekilde arttırmadan normal gelenleri de dizginlicez üstteki yazdıklarımla, sadece yout var ondada oynatma listelerini silin :) önünüze cinsel içerikli şeyleri beğenmeye basın,bunları önerme deyin,hatta shorts hiç izlemeyin araştırmanıza göre konular seçin.

4 - Beyninizi ezberleme yaptırın,pmonun boş birşey olduğunu,hatta gereksiz olduğu halde zararının da çok fazla olduğunu anlasın beyniniz.

5 - Pmonun gerçeklikten uzaklaştırdığıni anlatın beyninize tekrardan, gerçek hayatta problemlerimiz olabilir,sorunlarımız olabilir, acılarımız olabilir,sorunlarımızı çözmek için çözüm üretme kısmında bilinç sahibi olamayabiliriz ama yaş aldıkça daha düzgün,daha oturmuş beynimizle daha rahat ilişkiler kurar, sıkıntılarımiza daha üretken çözümler bulabiliriz,hiç olmasa hayata daha olumlu bakma yetisi kazanabiliriz.

6 - Bazen küçük birşey bile olsa örneğin TV i kapatıp,kendimden örnek vericem,bunu yazarken TV de Man City Inter şampiyonlar ligi finali bizim ülkede olmuştu onu veriyorlar ve spiker bağırıyor da bağırıyor lan dedim ne yaşıyorsun, sizlere bunları yazarken konsantrasyonumu kaybettim,bunlar hep konsantrasyon u kaybettirir arkadaşlar,kapattım gitti, sessizliği deneyimlemek bana kalırsa iyi birşey hatta şimdi araştırma yapicam tekrardan sessizliği deneyimlemenin faydaları nelerdir diye,umarım faydası vardır :) bu arada şu da var hiç olmasa herşeyi kapatıp sadece kendimizi araştırmaya verip o sırada kulaklık ile olur neverfapturkiye de ana sayfaya girince müzik çalıyor,o tarzda müzikler acabiliriz,daha farklı bir dinginlik verdiği kesin.

Elimden geldiğince,dilim döndüğünce kendimde neverfap içinde olduğumdan dolayı kendi hissettiklerim,gördüklerim üzerine üstte yazdigimdan farklı daha faydalı olacağını düşündüğüm şeyi yazmak istedim,çok güzel soru sormuşsun belki sana belki başka insanlara faydası olur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6