Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Cinsel Isteğim Çok Fazla

Ottoman

Mezun Adayı
2 gün önce 77 Günlük bir süreci bozdum çünkü 77 gün boyunca deli gibi cinsel isteğim vardı, bu yüzden tetikleyicilere istemesemde gözüm otomatik olarak gidiyor. Bundan önceki süreçlerimdede aslında mastürbasyon yapmayı sevmiyorum ama içimde çok fazla cinsel istek olduğu için tetikleyicilere baktığım için moralim bozuluyor sürecim bozuldu mu diye ve temiz bir sürece başlayacağım diyip tekrar aynı döngüye giriyorum, ergenlik dönemi yüzünden mi böyle yoksa nofap yüzünden mi bilmiyorum, sürecimin 2. Günündeyim halen deli gibi cinsel isteğim var. Cinsel istek diyorum mastürbasyon değil. Sizce ne yapmam gerek?

Dindar birisiyim evlenene kadar ilişkiye girmek istemiyorum.

Son düzenleme:

hasanmertayd

Merkür Yolcusu
Sen farkında değilsin ama 77 gün boyunca aşırı cinsel isteğine karşı bir direnç oluşturdun ve beynin bu durumu hep kaydetti irade merkezin sen farkında olmasan bile çok fazla arttı böyle bi dönemden geçmiş olman sadece nofap için değil ileride yaşayacakların durumlarda seni daha güçlü kılacak ve sen kaybetmedin çok büyük kazanımlar elde ettin şimdi en baştan devam etmeyi planlıyorsun gerilemiyeceksin, ilerlemeye devam edeceksin.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
2 gün önce 77 Günlük bir süreci bozdum çünkü 77 gün boyunca deli gibi cinsel isteğim vardı, bu yüzden tetikleyicilere istemesemde gözüm otomatik olarak gidiyor. Bundan önceki süreçlerimdede aslında mastürbasyon yapmayı sevmiyorum ama içimde çok fazla cinsel istek olduğu için tetikleyicilere baktığım için moralim bozuluyor sürecim bozuldu mu diye ve temiz bir sürece başlayacağım diyip tekrar aynı döngüye giriyorum, ergenlik dönemi yüzünden mi böyle yoksa nofap yüzünden mi bilmiyorum, sürecimin 2. Günündeyim halen deli gibi cinsel isteğim var. Cinsel istek diyorum mastürbasyon değil. Sizce ne yapmam gerek?

Dindar birisiyim evlenene kadar ilişkiye girmek istemiyorum.
Cinsel istek sandigimiz sey aslinda yonlendirmedigimiz libido. Anladigim kadariyla psikologlar bilen konuskanlar bunu diyo ben tam bilmiyorum ama arastrabilirsiniz yani ilgi nesnesi sekil degistiriyor yonelime gore diye biliyorum ama dedigim gibi arastrmali

bguven28

Venüs Yolcusu
tetikleyicilere baktığın sürece,herhangi bir kadını zihninden hayal edip cinsellik düşündüğün sürece yüksek gün sayılarına ulaşamıcaksın.Zihnini temiz tutup hep kontrol altında tutman lazım. Bakış açını değiştir.Yüksek libidon yok senin kadınları hayal ettiğin için beynin cinsellik yaşadığını veya bir kadınla temasta bulunduğunu sanıyor o yüzden libidon yükseliyor,beynini kontrol et yoksa o seni kontrol eder.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6