Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çok Fena Düştüm Yine

tıpçı

Yeni Fapstronot
Bağımlılık beni bırakmaya niyeti hüç yok. Neverfapte 2019 den beri haberşm var . İlk başlarda 90+ günlerim ve tekrardan relapslarım var. Şu anda max 30-40 gidebiliyorum. Üniversiteyi bitirdim. Geçen sene son sınıfken fazla aklıma gelmiyordu. Arkadaşlarla falan çok vakit geçiriyordum yani sosyaldim. Şimdi yalnız kalıyorum arada . Evde kimse olmayınca bu illet beni baskılıyor. Asla diyorum diyorum aynı döngüye giriyorum. PBKY KİTABINI BAYAĞI önce okumuştım. Şimdi hiçbir şey hatırlamıyorum. Şuan ne yapmalıyım bana bir yol gösterin dostlar . Hayallerim hedeflerim var ama pmo dan sonra kafam çok kötü oluyorr. Dostlar yardım edin ne yapabilirim. Namaza başlıyorum geri bırakıyorum. Sabah namazıyla tekrardan başlayacağım inşallah

Kaptan Eren

Yks Fatihi
Hocam öncelikle sakin ol derim ahahwhş fazla kafaya takmaya gerek yok. Zaten tıp okumuşsun galiba bunun zararlarını en çok sen bilirsin, o yüzden senin bırakman çok daha kolay olur bana kalırsa. Namaza başlamak çok iyi gelir, 5 vakit diye çok sıkma kendini 3 vakitle felan başla, zamanla oturur inşallah. Arkadaşlarınla vakit geçirmeye devam et yani yapılacak şeyler belli aslında : )

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6