Merhabalar, bugünden itibaren uygulamaya başladığım leonardo da vinci -profil fotoğrafım olan : ) - Uykusunu uygulamaya başladığımdan bahsetmek istiyorum. Uykudan kısaca bahsetmem gerekirse 6 fazdan oluşmakta ve her fazda 3 saat 40 dakika ayakta, 20 dakika uyumaktasınız. Ben bugün 14.00-14.20 arasında uyudum. Kalktığımda ise dinç bir şekilde uyandım ve şu an bu yazıyı yazmaktayım. bugünkü ve bundan sonraki günlerde uygulamayı düşündüğüm bir uyku düzeni. Şu şekilde saatleri ayarladım:

Şimdi maalesef ki şu an sınav hazırlık sürecindeyim, dershaneye gidiyorum. bunu uygulama benim için zor olacak ama denemeye değer bence...
Not: Benim gibi fiziksel aktiviteniz yoksa deneyebilirsiniz ama aksi taktirde spor vb. şeyler yapıyorsanız asla denemeyin.
Not 2: Günlüğümde başımdan geçenleri anlatacağım: Semen Retention'a Başlıyorum

Şimdi maalesef ki şu an sınav hazırlık sürecindeyim, dershaneye gidiyorum. bunu uygulama benim için zor olacak ama denemeye değer bence...
Not: Benim gibi fiziksel aktiviteniz yoksa deneyebilirsiniz ama aksi taktirde spor vb. şeyler yapıyorsanız asla denemeyin.
Not 2: Günlüğümde başımdan geçenleri anlatacağım: Semen Retention'a Başlıyorum
Moderatörün son düzenlenenleri: