Gaucho
Yoda
Selamlar. 70. Gündeyim ama daydreaming o kadar yoğun ki neredeyse her saniye kendimi kızın önünde süper karizmatik hareketler yaparmış gibi hayal ediyorum orada her şey istedğim gibi hatta sırf bu daydreaming yüzünden sevdiğim kız benden soğuyor belkide çünkü o kadar çocuksulaşıyor ki hayaller gerçekte de öyle davranmaya başlıyorsun.
Ayrıca beynimi öyle esir almış ki daydreaming yaptıktan sonra insanlarla tek kelime konuşamıyorum beynimi yok ediyor bildiğiniz. Özgüvenimi aşırı şekilde düşürüyor. Kendi benliğimden uzaklaştırıyor. Gün içinde hiç iş yapamıyorum ders çalışamıyorum adam akıllı spor yapamıyorum bunun yüzünden. Kurtulan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi
Ayrıca beynimi öyle esir almış ki daydreaming yaptıktan sonra insanlarla tek kelime konuşamıyorum beynimi yok ediyor bildiğiniz. Özgüvenimi aşırı şekilde düşürüyor. Kendi benliğimden uzaklaştırıyor. Gün içinde hiç iş yapamıyorum ders çalışamıyorum adam akıllı spor yapamıyorum bunun yüzünden. Kurtulan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi