Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Daydreamingten Kurtulamıyorum

Gaucho

Yoda
Selamlar. 70. Gündeyim ama daydreaming o kadar yoğun ki neredeyse her saniye kendimi kızın önünde süper karizmatik hareketler yaparmış gibi hayal ediyorum orada her şey istedğim gibi hatta sırf bu daydreaming yüzünden sevdiğim kız benden soğuyor belkide çünkü o kadar çocuksulaşıyor ki hayaller gerçekte de öyle davranmaya başlıyorsun.
Ayrıca beynimi öyle esir almış ki daydreaming yaptıktan sonra insanlarla tek kelime konuşamıyorum beynimi yok ediyor bildiğiniz. Özgüvenimi aşırı şekilde düşürüyor. Kendi benliğimden uzaklaştırıyor. Gün içinde hiç iş yapamıyorum ders çalışamıyorum adam akıllı spor yapamıyorum bunun yüzünden. Kurtulan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi

Hawk

Merkür Yolcusu
Bende de daydreaming yıllardır var malesef dopamin yüksekliği ile alakası var ve genel müzik dinleme bağımlılığı ile de alakası var çok fazla müzik dinleyen insanlarda ortaya çıkıyor

enyukarılardayız

Yeni Üye
Gerçek hayatta tatmin olamayan insanların zihinsel kaçış noktasıdır maladaptive daydreaming. Mevcut yaşamınıza alternatif bir gelecek düşlüyorsanız, hastalık olarak görülebilir bu durum. Hayal kurma isteğine karşı koymak, müzikten kaçmak ve zihni meşgul tutmak çözüm olabilir.

Ben bazen cb olduğumu ve diğer devlet liderleriyle tartıştığımı, onlara laf soktuğumu falan hayal ederim. Böyle hayallerin zararı olduğunu düşünmüyorum ama kendine ikinci bir karakter yaratıp onu zihninde yaşatan insanların durumu çok ciddi. Zamanında yaşlı bir kadının çocukluğunda düşlediği bir hayali karakteri hayatı boyunca zihninde yaşattığını okumuştum, kanım donmuştu.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6