Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Deneyimli Nofaper

emog635

Yeni Üye
dostlar 6 7 yıldır neverfap oluşumunu biliyorum. zaman zaman uzun süreçlerim de oldu. en uzun sürecim 2 kere aralıklarla 6 ay bırakmıştım ve manyak özellikler kazandırmıştım kendime :D ama tabiki de sürdürülebilir olamdı. hayat bu... sürekli farklı değişkenler giriyor işin içine önceden hesabını yapmakta zorlandığımız. forumda ilk konum sanırım bu. geçenlerde yeni bir sürece başladım ama sanki plansız programsız bir başlangıçtı. ne zaman başladığımı hatırlamaya çalışıyorum ama tam kesitremiyorum. her neyse bugün relapse oldum. süreç tahminimce 2 haftalık falan bir şeydi ama çok fazla faydası oldu. derslere daha fazla kendimi verebildim. sporda kaldırdığım ağırlıklar arttı ve en önemlisi sabahları alarmsız kalakr oldum. yani alet kaldırıyordu erekte halde :D.

GÜNLÜK YAZMAYI DENEMEK İSTİYORUM BİR DE. Tabi günü gününe olmayacak güncellemeler aklıma geldikçe aralıklarla. çünkü sürekli gün saymak veya sürekli yapmayacam diye düşünmek genelde süreci bozan en önemli etkenlerden biri bence insanı rehavete kaptırdığından dolayı. bizim süreçle işimiz yok. amacımız hayatta olduğumuz boyunca bu işi yapmamak. bu işin normal olmadığını kendimize ikna edici bir şekilde anlatmak. bu GÜNLÜK belki kriz anlarında bana yardımcı olur diye buraya bırakıyorum.

Eskiden yaşım küçükken bu forumu takip ederken kendimden yaşça büüyklerin yazısını okuyup ben onların yaşına geldiğimde çoktan bırakırım diyordum. ama hayatın ne getireceği bilinmiyor. şimdi ben de o yaşlardayım veya yaklaştım ve artık bu işe hayatımda yer yok. gündeliik işlerimi enerji dolu yerine getirmek harika bir şey ve sadece bunun için bile değer. bugünlük bu kadar. güncellemelerle destekliyor olacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6