Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ders Çalışırken Zorlanma

Mertw

Yeni Fapstronot
Normalde ders çalışma kültürü olmayan biriyim. Eylül ayından beri düzenli bir şekilde çalışmaya çabalıyorum ve azda olsa meyvesini alıyorum fakat sevmediğim, zorlandığım bir konuyu çalışırken hiçbir şey öğrenmediğimi, testlerde boş soru bıraktığımı hatta sürecimi bozduğumu gördüm. Monk moduna başlamamla beraber bu sıkıntıyı yenmeyi amaçladım ama her üzerine gittiğim zaman replase olduğumu gördüm. Ben bu dersleri, konuları öğrenmekte çok kararlıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Her ders anlaşılabilir. Ben şahşen ne zaman derse başlamadan önce x konusu hakkında "kesin yapamam" diye sözler söylediysem zor anlıyorum. Ayrıca soruları da yapamayınca strese girme, çünkü girdikçe yapacaklarını da yapamıyorsun.

izleyici1

Yoda
monk modda
yani tüm boş zevkleri terkedersen
müzik oyun şeker çay kafein kumar sigara alkol vs..
ilk ay bir hayli zor geçer
ama 1 aydan sonra içine ders çalışma isteği gelir
konsantrasyonunda yerine oturur

mavi

Hakikat yolcusu
Dostum, neverfap ile derslerin çok ta bir ilişkisi yok. Olmuyorsa bir daha dene bir daha bir daha bir daha dene illa olacaktır. Derslere yazarak çalış özelikle sayısal derslere. Anlamasan bile yaz, zamanla anlaşılıyor. Emin ol her şey ilk başta zordur yaptıkça anlaşılır ,kolaylaşır. Neverfap'i kimsenin bilmediği lise yıllarında bazı arkadaşlarım dini sebeplerden ötürü veya ilgilerinin olmamasından (film ve oyun bağımliliğina sahiptiler) dolayı yıllarca mast. yapmamış kişilerdi. Bu adamların dersleri berbattı. Hatta bir arkadaşım ile bu mast. konusunu konuşurken (yıl 2015-2016) bana yapmayalı bir yıldan fazla oldu demişti. Çok temiz, çok saf bir arkadaştı. Karakter olarak çok iyi ve çok ahlaklı biriydi. Onunla konuşan bunu hemen hissederdi ama bu çocuk sınıfta kaldı. Çalış hemde çok çalış, neverfap sana zaman ve dikkat verir. Bunları kullanırsan derslerinde başarılı olursun. Vesselam

flamefinn

Venüs Yolcusu
Tek bir hedefin varsa ve o hedef ile yaşıyorsan başarırsın. Tek yapman gereken hedefine odaklanman ve çalışman. Relapsmış, zorlanmakmış vs. bunlar hikaye, sen hepsinin içinden geçersin dostum. Odağını koru, hedefinden şaşma.

Savascı

Deneyimli Üye
Gelişim için acı çekmek iyi birşey dostum başlangıçta bunu bol bol hissedeceksin,ilerlemeye devam et çok güzel şeyler seni bekliyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6