Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ders Çalışma

ganbol

Venüs Yolcusu
Selam arkadaşlar konu başlığını ders çalışma olarak açtım. Sorununm ders çalışıyorum ama çok fazla çalışamaıyorum özelikle sabah kalkınca 2 saaat ders çalışıyorum ama öğleden sonra hiç çalışasım gelmiyor hiçbir şey anlamıyorum gibi. Tavsiyeleriniz neler?

G

gordon

Misafir
Selam arkadaşlar konu başlığını ders çalışma olarak açtım. Sorununm ders çalışıyorum ama çok fazla çalışamaıyorum özelikle sabah kalkınca 2 saaat ders çalışıyorum ama öğleden sonra hiç çalışasım gelmiyor hiçbir şey anlamıyorum gibi. Tavsiyeleriniz neler?
Tek tavsiyem otur ve çalış demek olur. O masanın başına oturduktan sonra derse kaptırırsan bi bakmışsın 2-3 saat olmuş.

ganbol

Venüs Yolcusu
Tek tavsiyem otur ve çalış demek olur. O masanın başına oturduktan sonra derse kaptırırsan bi bakmışsın 2-3 saat olmuş.
dostum sıkıntı olmadı belkide hayatımın kırılma noktalarından birisi oldu bugün buraya yazdıktan sonra tek yapmam gerekenin masaya oturup sıkılsamda kalkmamak oldu gerçektende bunun çözümü sadece çalışmak. Masaya oturmadan beklenti içerisine giriyoruz hemen çalıştığımız şeyi anlamak istiyoruz anlamıyınca kaçıyoruz aslında korkudan kaçıyoruz öğrenilmiş çaresizlik içerisine giriyoruz. " KIRMIZI HAPI YUTUM."

cevabın için teşekkürler dostum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6