Merhaba arkadaşlar yksye hazırlanıyorum, bu konuyu ders çalışmayı bıraktığım için açtım hemde geçen tekrar çalışmaya oturdum fakat hiç verimli geçmedi bu daha da bir moralimi düşürdü. Şu an amacım ders çalışmama geri dönebilmek ve verimli çalışmak, bunun için bir beyin fırtınası mı yapsak? Sürecim hakkında da bilgi vereyim 66.günündeyim zor modun, neverfap ile 5 Ocakta tanıştım o günden beri zor modu devam ettirdim başlarda zorlandım fakat artık zorlanmıyorum sürecimi de düz çizgi dediğimiz evreye mi girdim acaba diye yazıyorum. Şu an gerçekten ders çalışmam verimsiz çalışmayı bıraktım ben bıraktım bırakmasına ama zaman geçtikçe dahada geri çalışmaya dönmem zorlaşıyor, daha kolay zevk alabildiğim şeylere yöneldim çalışmayı bıraktığımdan beri (yani anlayacağınız battıkça batıyorum.). Sizce verimli olmasa bile ders çalışmaya oturmalı mıyım? Durum daha mı kötü olur yoksa böyle böyle düzelir mi? Şu an benim aklımda kolay zevk veren şeyleri bırakmak var onların yerine dersleri koysam düzelir mi? çok zorlanırım gibi geliyor.