Baysolomons
Yeni Fapstronot
Merhaba arkadaşlar bugün 5. Gunume giriyorum. Tekirdağ tarafında tatil köyüne geldim kendime çeki düzen verene kadar burda kalacağım. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyorum. Buraya gelirken kendime bı kaç bir şey belirledim, sabah erkenden kalkıp spor yapıp ardından kahvaltımı yapıp denize gidecektim, denizden geldikden sonra biraz dinlenip akşam yemeği yiyip, sonrasında yürüyüşe çıkıp haraketli yerlere gidip, boş zamanlarimda ise kitap okuyacağım, Demiştim kendime. Fakat her zaman ki gibi dediklerinin hiç birini yapmayıp sabaha kadar reelste kaydırıp akşama kadar başımı yastikdan kaldıramıyorum. Kitap okumayı tercih etmiyorum çünkü okuduğum şeyler aklımda kalmıyor. Çevrem çok güzel kafa dinlemelik yer sessiz sakin böceklerin sesinden başka ses yok ama ben kendimi eve kitliyorum ve hiç birşey yapmıyorum. Spor ilk bir iki gün yaptım sonrasında bıraktım, koşu da yapmıyorum çünkü sigaradan dolayı hemen tıkanıyorum, denize de 200 300 metre uzağım ama gidesim yok.
Kafam çok karışık ya her şey çok zor geliyor hamligi üstümden atamıyorum çok bitkinim oysaki çok gencim 21 yaşında 65 kilo civarında bir erkeğim. Bazen aklımdan pmo geçiyor hadi bı gizli sekmeye gir ve bütün içinde olan canının sıkkınlıgını at diyor içimden bı ses, ona karşı gelebiliyorum. Her neyse bana biraz destek olur musunuz ne yapacağım cidden bir fikrim yok çünkü hiç birşey yapasim yok