Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dik Durmanın Faydaları Ve Yolları

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
İndirdim hocam saolun öneriniz için.Aslında ben fiziksel mekandakine gitmek istiyordum onunda fiyatı çok bişey değil nerdeyse spor salonu kadar hemde çok sağlam biyer
Rica ederim, bahsettiğiniz yer neresi, söyleyebilir misiniz? Bu uygulamaları çok seviyorum çünkü uygulama bahaneye de yer bırakmıyor, fiziksel yere gidesin yoksa bile evde yapman için seni motive ediyor, o açıdan çok iyi.

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
Rica ederim, bahsettiğiniz yer neresi, söyleyebilir misiniz? Bu uygulamaları çok seviyorum çünkü uygulama bahaneye de yer bırakmıyor, fiziksel yere gidesin yoksa bile evde yapman için seni motive ediyor, o açıdan çok iyi.
Burası hocam.Aynen birara biraz calisentics yapıyordum da şuan bunun için uygun olmuyorum cidden güzel hissettiriyor dediğiniz gibi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6