Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Diksiyon Nasıl Çalışılmalı ?

Hyperion

Yeni Fapstronot
Öncellikle merhaba herkese. Harfleri çok yutuyor ve bazı harfleri çıkaramıyorum dilim dönmüyor ve kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum. Belki bu düşünce kendimi ifade edemediğim anların bir haykırışıdır bilmiyorum. Diksiyon çalışmak istiyorum ama sıfırım nerden öğrenebilirim neye dikkat etmem gerekir deneyimli bir kişiden fikirlerini almak çok iyi olur başkaların düştüğü hatayı tekrar ders çıkararak devam etmek yorucu en azından düşmüş olanlardan ders çıkarırız daha erken çözeriz müdahele etme şansımız varken. Deneyimlerinize ihtiyacım var saygılar✌️

DexterMorgan_

Venüs Yolcusu
Merhaba dostum öncelikle kendimden bahsedeyim benim de bir konuşma bozukluğum var kekemelik, küçüklüğümden beri ve konuşma terapistlerine de gittim bana öğretilen şu oldu , bu bozukluk hiçbir zaman tam bitmiyor sende her zaman olmaya devam ediyor sadece bununla yaşamayı öğrenmelisin kabullenmelisin eğer böyle bir konuşma bozukluğun varsa bunu kabullen ilk başta. Sonrasında en ama en etkili olan yani kendim içim sesli kitap okumak oldu hatta telefonundan sesini kaydet sesli kitap okurken bitirdiğin zaman sesini dinle nerelerde hata yapmışşın nerelerde nefes yetmemiş gibi. Zamanla otomatik düzelir. Belki ağza kalem alarak okuma da yapabilirsin bir ara görüyordum kelime yutan kişiler ağzına kalem alıp kelimleri tam çıkarmaya çalışıyormuç yutma azalıyormuş. Biraz uzun ve yorucu bir süreç olsa da tam bitmesede sana anlatmak istedim , başarılar.

themanmode

Yeni Üye
Kardeşim ben İsmet Topaloğlu’nun youtube daki videolarından diksiyon çalışmıştım, sadece konuşma değil nezaket ve görgü kurallarını anlatıyor konuşmada, konuşmamda çok sıkıntı yoktu benim ama gerçekten farkedilir bir gelişme olduydu. Çevremdekilerde farketmişti. Bide adam çok güzel kafa açıyor hayata bakışı olarak. Tavsiye ederim.

Diksiyon, Davranış ve Görgü Kuralları-İsmet Topaloğlu yaz çıkar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6