Yorgunsavaşcı72
Ay Yolcusu
Hepinize hayırlı akşamlar beyler biraz sohbet edelim dedim. Konu amacına uygun yaşayamamam.Beyler son 3-4 aydır bi boşvermişlik var be.Eskiden olsa birşeyler yapmaya çalışır,pmo ile savaşır,her daim umudumu diri tutmaya çalışırdım.Son zamanlarda solmuş bir çiçek gibiyim.Hayat amacımı biliyorum,hayat ne için yaşanır,ne için ölünür ,bunları biliyorum.Ama başta da dedim ya bir boşvermişlik var be.Kendimi iyice bu illete teslim ettim maalesef.Şöyle günüme bir bakıyorum.Uyan bir parti pmo at 2-3 saat boyunca beynin uyşsun bir dizi veya film izle,biraz mobil oyun ve yatmadan önce son defa bir pmo daha yine beynin uyuşsun ve uyu.Döngü bu ya şöyle bir bakıyorum yaşadığım hayata, diyorum ki ahırdaki inek bile senden daha faydalı en azından etinden,sütünden faydalanıyoruz sen neişe yarıyorsun? diyorum kendi kendime.Herşey bitmiş,bir daha düzelmiycekmiş gibi hareket ediyorum. En çok koyanlardan biride ne biliyor musunuz? iki yüzlü bir hayat yaşamam, ailem,akrabalarım,tanıdıklarım beni gerçekten çok severler ve bunuda belli ederler.Ama asla beni böyle biri olarak tanımıyorlar.Beni ahlaklı,onurlu,karı kız ayağı olmayan,belirli bir omurgası olan bir olarak tanıyorlar.Ben ise tam tersi ve bu beni diriyken ölü hale çeviriyor. Onlara yaptığım bu iki yüzlülük,ihanet bana çok koyuyor.Biliyorum birçoğunuz bu yazıyı sonuna kadar okumayacak bile,okusa yazmayacak bile ama olsun mesele içimi dökmek.Süreciniz daim olsun