Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Doğru Çevreyi Bir Türlü Edinememek

woskybey

Yeni Üye
Hocam merhabalar okuyan herkese burada yeniyim fazla da uzatmadan konuya girmek isterim.. Kötü olarak adlandırabileceğim bir çevreden geldim sigara alışkanlığım vardı bıraktım alkol çok içmezdim sırf ortamda var diye ayak uyduranlardandım kendi kararlarım doğrultusunda artık hiç içmiyorum serserice düşünce bir yapım vardı kendimi geliştirdim çok araştırdım işin nörolojik kısmına kadar indim her şeyin kafamda olduğu tespitine varıp farklı bir kimliğe büründüm kısacası bu sürede mükemmel diyebileceğim arkadaşım vardı arkadaş denemez kardeş kardeşten öte ikimiz sürekli birbirimizi bir ileriye taşıdık düşünce yapısından bile bana çok katkısı oldu dört dörtlük diyebileceğim hayat yoldaşıydı benim için bu sene üniversiteye gidecek yalnız kalmak gibi bir boşluğa düşmedim lakin onun gibisini çevremden arar oldum mizahi olarak uyuşamadıklarım çevremdeki arkadaş diyebileceklerimden düşünce yapısı olarak çok uzaktayım bir ortamdayım fakat sadece bedenen ordayım yaptıkları davranışları bana olgunca gelmiyor ya çocukça ya da anlamsız geliyor hayatta şu an bir arayışta değilim ama doğru kişiyi bulma konusunda sanırım biraz bataklığa düştüm sadece arkadaşlık ilişkisinde değil sevgililik olaylarında da olduramadığım konular oldu davranışlar, gereksiz toksiklik, tartışmalar vs.. sürekli de bu konulardan da müzdarip olunca sorun acaba bende mi diye baya bir düşündüm araştırmalar yaptım mantık çerçevesinde bazı kritik olayları hem yapay zekaya hem de face to face tartıştığım YouTube'da araştırdığım konular oldu kendimde sorun bulamadım desem yeridir bana diyecekleriniz varsa seve seve dinlerim başınızı ağrıttıysam affola.

Ekleme: Belki sosyal kelebek olarak nitelendirebilecek bir kitleye giriyorum insanlarla tanışmak benim için çok sorun değil olduğum bulunduğum ortamdan arkadaş edinmek veyahut konuşma başlatmak benim için sorun değil aksine ben daha aktif kalıyorum sürekli bunu da sosyal anksiyete başlangıcı olarak belki düşünebilecek sayın bu site kullanıcıları için söylemek istedim...

Son düzenleme:

Kaptan Eren

Yks Fatihi
Kardeş diyebileceğin bir arkadaşın varmış zaten o sana fazlasıyla yeter hatta artar bile. Ama galiba şehir dışına gidiyor üniversite için onun için sordun sanırım. Onla ilişkini kesmemek bana kalırsa en iyisi olur yeni kişilere çok da gerek yok açıkçası. Kafa yapına uymayan, seni zarara sokan kişilerle yavaş yavaş aranı açman da fazlasıyla yarayacaktır : )

woskybey

Yeni Üye
Kardeş diyebileceğin bir arkadaşın varmış zaten o sana fazlasıyla yeter hatta artar bile. Ama galiba şehir dışına gidiyor üniversite için onun için sordun sanırım. Onla ilişkini kesmemek bana kalırsa en iyisi olur yeni kişilere çok da gerek yok açıkçası. Kafa yapına uymayan, seni zarara sokan kişilerle yavaş yavaş aranı açman da fazlasıyla yarayacaktır : )
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için bu düşünceye artık evrildim diyebilirim her şey ortada zaten ben kendime katlayarak koymaya devam edicem

woskybey

Yeni Üye
Doğrusunu söylemek gerekirse sorun sende değildir. Türkiye'de yaşıyorsun insanlar entelektüel açıdan çok geri ve toplumsal benliğin kendisi zalimce nitelikler arz ediyor.
Teşekkür ederim yorumun için katılıyorum sana Türkiye bazında değil de bence benim çevremde çok bu tür insanlar olmadığını düşünüyorum Türkiye’de gerçekten entelektüel ve bilgi birikim açısından çok kişi var ama bu arayışa girdiğimde yaşlar bi hayli artıyor ben sınava hazırlanan bi öğrenciyim çevrem genellikle 18-19 yaşlarında bu arayışa girdiğimde genellikle üniversite bitirmiş büyük insanlar oluyor onlarla da jargonumuz çok uyuşmuyor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6