Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dolunay Zamanlarında Normalden Daha Tepkisel Davranmak

Kara Halfdan

Satürn Yolcusu
Dolunay zamanlarinda sanki normalden daha tepkisel ve krizlere açık oluyorum sanki size de oluyor mu ?

Stoic Legionnaire

Mars Yolcusu
Ay cansız bir varlık değil mi? Cansız bir varlık nasıl bizi etkisi altına alabilecek bir enerji yayabilir ki? Aynısı burçlar ve enerji taşları için de geçerli. Belki arada kıtalar olan iki insan bile bir şekilde birbirini etkileyebilir (çünkü ikisi de canlı) ama cansız varlıkların bizi etkilemesi bence gerçek değil.

Yani ay, diğer gezegenler, cilalı taşlarla vb. alakalı değil yaşadıkların.

Bunun tam tersini savunan birisi var ise düşüncelerini bekliyorum.

Mesela "Aura" denen şey gerçektir neden, çünkü biz canlıyız. Enerji üretiyoruz. Ama cansız varlıkların aurası olamaz. Nasıl olsun ki?

GoldenLight

Her ışık, bir karanlıktan doğar.
Ay cansız bir varlık değil mi? Cansız bir varlık nasıl bizi etkisi altına alabilecek bir enerji yayabilir ki? Aynısı burçlar ve enerji taşları için de geçerli. Belki arada kıtalar olan iki insan bile bir şekilde birbirini etkileyebilir (çünkü ikisi de canlı) ama cansız varlıkların bizi etkilemesi bence gerçek değil.

Yani ay, diğer gezegenler, cilalı taşlarla vb. alakalı değil yaşadıkların.

Bunun tam tersini savunan birisi var ise düşüncelerini bekliyorum.

Mesela "Aura" denen şey gerçektir neden, çünkü biz canlıyız. Enerji üretiyoruz. Ama cansız varlıkların aurası olamaz. Nasıl olsun ki?

Merhabalar dostum gezegenlerin kütle çekimi vardır. Ve dünya üzerinde, insanlar üzerinde etkileri olduğu düşünülmekte.

Ay’ın insanlar üzerindeki etkisi hem bilimsel hem de manevî düzeyde uzun süredir merak edilen bir konudur.

Bilimsel olarak, Ay’ın Dünya’daki suyu çekme gücü (gelgit etkisi) bilinirken, insan vücudunun da büyük oranda sudan oluşması bu etkinin insanlar üzerinde de olabileceği fikrini doğurmuştur. Özellikle dolunay dönemlerinde bazı kişilerde uykusuzluk, ruh hali değişiklikleri, kaygı artışı gibi durumlar gözlemlenmiştir. Ancak bu etkiler kesin bilimsel kanıtlarla desteklenmemiştir ve araştırmalar çelişkilidir.

Kara Halfdan

Satürn Yolcusu
Merhabalar dostum gezegenlerin kütle çekimi vardır. Ve dünya üzerinde, insanlar üzerinde etkileri olduğu düşünülmekte.

Ay’ın insanlar üzerindeki etkisi hem bilimsel hem de manevî düzeyde uzun süredir merak edilen bir konudur.

Bilimsel olarak, Ay’ın Dünya’daki suyu çekme gücü (gelgit etkisi) bilinirken, insan vücudunun da büyük oranda sudan oluşması bu etkinin insanlar üzerinde de olabileceği fikrini doğurmuştur. Özellikle dolunay dönemlerinde bazı kişilerde uykusuzluk, ruh hali değişiklikleri, kaygı artışı gibi durumlar gözlemlenmiştir. Ancak bu etkiler kesin bilimsel kanıtlarla desteklenmemiştir ve araştırmalar çelişkilidir.
Hatta buna kadinlarin dongusununde bu vakte denk gelmesinide ekleyebiliriz en buyuk kanit olarak

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6