Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Döngüdeyim

m_awyhs

Yeni Fapstronot
1 sene önce yaptığım nofapi devam ettirmek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum hatırladığım kadarıyla ilk başladığım zamanlar aklımdan kolayca o isteği çıkarabiliyordum ama şuanda onuda yapamıyorum en baştan temiz bir şekilde başlamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?(son nofapim 1 yıl sürmüştü)

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
1 sene önce yaptığım nofapi devam ettirmek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum hatırladığım kadarıyla ilk başladığım zamanlar aklımdan kolayca o isteği çıkarabiliyordum ama şuanda onuda yapamıyorum en baştan temiz bir şekilde başlamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?(son nofapim 1 yıl sürmüştü)
Süreci bozmak sizin icin normallesmis. Pmo yapmak da normallesmis. Defalarca ayni seyi yasadiginiz icin. Konfor alanından cikmaniz gerekli diye yorumluyorum. Diger bir cözüm daha planlı, katı gitmek.

Eff

Yoda
Uzun süren bir sürecin olduğundan beynin sana diyor ki, 1 yıllık sürecimiz vardı istersem tekrar 1 yıllık süreç yaparım. Böylece pmo tuzağından korkmamaya başlıyorsun. Yapacağın şey diğer herkesle aynı. PMO'nun sana hiçbir yararının olmadığını anlayacaksın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6