Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dört Günü Geçemiyorum

Eastwood

Yeni Üye
ben bir pmo bagimlisiyim. P* ile tanismam yaklasmam 11 yasimda gerceklesti. Bana baska kisiler p*dan bahsetmedi sanirsam bir yerlerden duydum ve merak etmeye basladim. BIr gun odamda oturuken google i actim ve arastirmaya basladim. Ilk defa p*yu o zaman izledim o videodan tiksindim aklimdan insanlar neden bu igren seyi yapiyor diye dusundum. Simdi ise kendimden tiksiniyorum. Ilk defa 14 yasinda pmo yaptim cok degisik bir deneyimdi. Su an 18 yasindayim. Hayatimda bircok sey degisti; dinim, dunya gorusum, davranislarim, dinledigim sarkilar, okudugum kitaplar, izledigim kategoriler ama bir sey varki hic degismeyen o da pmo gercegi. Onceden gun asira yada gunde bir defa yapardim.

Gunde 3 defa yaptigim oldu fakat o zamanlar agir bir depresyon icindeydim. Hemen hemen her kategoriyi izledim lez, gay, ****** vs. ama asla ve asla *nsest diye tabir edilen kategorilere hic bulasmadim cok sukur ki yillar onceden kalma tiksintim bu kategoride hayat buluyor ve bu tiksinti bana kurtulusu gostermeye calisiyor.Bu sene yks e girecegim stres seviyem her gecen gun artiyor ve beni pmo yapmaya itekliyor. Ortalama 4 gun dayanabiliyorum evimde daha rahat calistigim evede calisiyorum. Elim ister istemez penisime gidiyor cozdugum denemeler bolunuyor, aklim uzaklasiyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum tavsiyelerinize acigim lutfen bana bu illetten kurtulmam icin yardim edin.

Taipan34

Yeni Üye
Ben de yksye gireceğim pmo sorununu kafanda bitirmen lazım benim bitti mesela çünkü hiçbir faydası yok bu eylemin sana bunu kabullenmek bende çok işe yaradı ve günlerimi saat saat programlıyorum hangi branşın denemesini çözeceğimi ve yapacağım tekrarlarımı gibi.
Okula gitmiyorum kac haftadır ve ne yalan söyleyeyim evde kriz gercekten geliyor ama bunun gelip geçici bir dopamin isteği olduğunu ve o isteğin sahibinin benim kirlenmiş beynim olduğunu düşünüp işime odaklanıyorum
Gym giderdim sınavdan önce eve barfiks falan aldım süreçte ilerleyince enerjin artar ve bazen yerinde duramayacak gibi olursun en azından bende böyle oluyordu onu da planlayıp atlayıp zıplıyorum soğuk duş alıp devam derse

Taipan34

Yeni Üye
Meditasyon eklemeni öneririm ben günde 2 defa yaparım ve senin gibi erken yaştan itibaren bağımlıydım.
Bu arada p! engelleyici kur youtube engelleyici eklentisi de var orada kanalları engellersin bende cok ise yaradı özellikle youtube de zehirlenmiş durumda
İlerleyen zamanlarda beynin sana videosuz yapalım gibi fikirlerde bulunacak bak ben o hatayı yaptım devamı videolularla patlıyor kesinlikle düşme

Methetics

Mars Yolcusu
ben bir pmo bagimlisiyim. P* ile tanismam yaklasmam 11 yasimda gerceklesti. Bana baska kisiler p*dan bahsetmedi sanirsam bir yerlerden duydum ve merak etmeye basladim. BIr gun odamda oturuken google i actim ve arastirmaya basladim. Ilk defa p*yu o zaman izledim o videodan tiksindim aklimdan insanlar neden bu igren seyi yapiyor diye dusundum. Simdi ise kendimden tiksiniyorum. Ilk defa 14 yasinda pmo yaptim cok degisik bir deneyimdi. Su an 18 yasindayim. Hayatimda bircok sey degisti; dinim, dunya gorusum, davranislarim, dinledigim sarkilar, okudugum kitaplar, izledigim kategoriler ama bir sey varki hic degismeyen o da pmo gercegi. Onceden gun asira yada gunde bir defa yapardim.

Gunde 3 defa yaptigim oldu fakat o zamanlar agir bir depresyon icindeydim. Hemen hemen her kategoriyi izledim lez, gay, ****** vs. ama asla ve asla *nsest diye tabir edilen kategorilere hic bulasmadim cok sukur ki yillar onceden kalma tiksintim bu kategoride hayat buluyor ve bu tiksinti bana kurtulusu gostermeye calisiyor.Bu sene yks e girecegim stres seviyem her gecen gun artiyor ve beni pmo yapmaya itekliyor. Ortalama 4 gun dayanabiliyorum evimde daha rahat calistigim evede calisiyorum. Elim ister istemez penisime gidiyor cozdugum denemeler bolunuyor, aklim uzaklasiyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum tavsiyelerinize acigim lutfen bana bu illetten kurtulmam icin yardim edin.
Kardeşim tavsiyem iradeni güçlendirecek bir yaşam tarzına sahip ol.
Aklına cinsel isteğin yükseldiğinde her zaman bu yapsam mı yapmasam mı diye ikilemi yaşayacaksın bunun kaçısı yok.
Ancak iradeni kas gibi güçlendirirsen hayır yapmayacağım demek bir o kadar kolaylaşacaktır.
Ama irade kasını güçlendirmezsen hayır yapmayacağım desen bile instagramdan kadınlara bakarken veya beynin sana masum şeylere baktırtarak seni kandıracak ve yine aynı çukura geleceksin.
Ben bu hayatta iki durumuda belirgin olarak yaşadığımı net bir şekilde söyleyebilirim.
Benim dönüm noktam 9 ay grup dersiyle boks yapmak oldu.
İç dünyam aşırı olgunlaştı.
İradem güçlendi istemediğim şeylere hayır demem çok kolaylaştı.
İnsanların beni kabullenip kabullenmemesi hoşlarına gidip gitmemem umrumda olmamaya başladı.
Ama temelde iradem ve duygusal dayanıklılığım çok arttı durum böyle olunca bırakmakta önceki halime nazaran daha kolaylaştı.

Inhuman

Satürn Yolcusu
İnançlı biriysen, yemin et.

Yemin olsun ki 5 gün mast* yapmayacağım. Allah korkusuyla zaten yapamıyorsun. :D Belki bu şekil 4 gün psikolojik sınırını aşarsın. Sonra tekrar 5..

Dikkat: ilk yeminden uzun süreler (30, 60, 90 gün gibi) vermek bir yerde istemeden yeminini bozdurabilir, kısaca altına giremeyeceğin yükü sırtlama, bu da inancına büyük zarar verebilir. Allah korkunu kullanabilirsin.

Priv@te_reflection

Mars Yolcusu
İnançlı biriysen, yemin et.

Yemin olsun ki 5 gün mast* yapmayacağım. Allah korkusuyla zaten yapamıyorsun. :D Belki bu şekil 4 gün psikolojik sınırını aşarsın. Sonra tekrar 5..

Dikkat: ilk yeminden uzun süreler (30, 60, 90 gün gibi) vermek bir yerde istemeden yeminini bozdurabilir, kısaca altına giremeyeceğin yükü sırtlama, bu da inancına büyük zarar verebilir. Allah korkunu kullanabilirsin.
Yemin ile olacak iş değil sadece ciddi jir bağımlılık bu

Priv@te_reflection

Mars Yolcusu

Eastwood

Yeni Üye
yardimlariniz icin tesekkur ederim. Hepsini dikkate alacagim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6