Eastwood
Yeni Üye
ben bir pmo bagimlisiyim. P* ile tanismam yaklasmam 11 yasimda gerceklesti. Bana baska kisiler p*dan bahsetmedi sanirsam bir yerlerden duydum ve merak etmeye basladim. BIr gun odamda oturuken google i actim ve arastirmaya basladim. Ilk defa p*yu o zaman izledim o videodan tiksindim aklimdan insanlar neden bu igren seyi yapiyor diye dusundum. Simdi ise kendimden tiksiniyorum. Ilk defa 14 yasinda pmo yaptim cok degisik bir deneyimdi. Su an 18 yasindayim. Hayatimda bircok sey degisti; dinim, dunya gorusum, davranislarim, dinledigim sarkilar, okudugum kitaplar, izledigim kategoriler ama bir sey varki hic degismeyen o da pmo gercegi. Onceden gun asira yada gunde bir defa yapardim.
Gunde 3 defa yaptigim oldu fakat o zamanlar agir bir depresyon icindeydim. Hemen hemen her kategoriyi izledim lez, gay, ****** vs. ama asla ve asla *nsest diye tabir edilen kategorilere hic bulasmadim cok sukur ki yillar onceden kalma tiksintim bu kategoride hayat buluyor ve bu tiksinti bana kurtulusu gostermeye calisiyor.Bu sene yks e girecegim stres seviyem her gecen gun artiyor ve beni pmo yapmaya itekliyor. Ortalama 4 gun dayanabiliyorum evimde daha rahat calistigim evede calisiyorum. Elim ister istemez penisime gidiyor cozdugum denemeler bolunuyor, aklim uzaklasiyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum tavsiyelerinize acigim lutfen bana bu illetten kurtulmam icin yardim edin.
Gunde 3 defa yaptigim oldu fakat o zamanlar agir bir depresyon icindeydim. Hemen hemen her kategoriyi izledim lez, gay, ****** vs. ama asla ve asla *nsest diye tabir edilen kategorilere hic bulasmadim cok sukur ki yillar onceden kalma tiksintim bu kategoride hayat buluyor ve bu tiksinti bana kurtulusu gostermeye calisiyor.Bu sene yks e girecegim stres seviyem her gecen gun artiyor ve beni pmo yapmaya itekliyor. Ortalama 4 gun dayanabiliyorum evimde daha rahat calistigim evede calisiyorum. Elim ister istemez penisime gidiyor cozdugum denemeler bolunuyor, aklim uzaklasiyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum tavsiyelerinize acigim lutfen bana bu illetten kurtulmam icin yardim edin.