Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Elvas'ın Mücadelesi

elvas

Merkür Yolcusu
Selamlar bugün benim için büyük gün. Çünkü bugün resmen 30.günüm bitti. Bu benim için çok önemliydi. Artık bundan sonra 90 günlük hedefime doğru ilerleyeceğim. Günümün nasıl geçtiğine gelirsek bugün ek mesai yapmak zorunda kaldım. İşten çıktıktan sonra acele yemek yedim sonra spora gittim. Yoğun bir gün yaşadım. Bir tane daha hayatıma ek olarak rutin eklemek istiyorum. Onu da belirledim. Biraz ilerledikten sonra buraya yazmayı düşünüyorum. Bugünüm böyleydi . Sınırımı rahat geçtim gerçekten bu kadarını beklemiyordum. 2 ya da 3 gün kadar dürtüler yoğundu onun dışında rahat geçirdim. Kendinize iyi bakın sembolik olan 90 güne bakıyorum artık. Yola devam.

elvas

Merkür Yolcusu
Selamlar dostlarım;
Bir iki gündür sallantıdayım. Şu günleri daha rahat geçirmem lazımdı. Belki de rehavete kapıldım. İşi sıkı tutmaya devam edeceğiz. 33 gün bitti dile kolay. İki gündür bir tetikleyicilere bakma eğilimi içindeyim. Bunu derhal bırakmam lazım. Kendime yazmış olduğum bir telkin mektubum vardı. Onu tekrar okuyup neden bunu bıraktığımı hatırlayıp yoluma devam edeceğim. Kendinize iyi bakın dostlarım görüşmek üzere.

elvas

Merkür Yolcusu
Selamlar dostlar,
Bugün standart her zaman olduğu gibi geçti. Maç olduğu için daha geç uyudum ve ondan dolayı biraz uykusuz hissediyorum. Şimdi uyumaya gideceğim. Sporumu yaptım geçen hafta 2 kilodan biraz fazla vermişim. Bunu da devam ettirip hedefim 8 kilo daha vermek olacak. Az kaldı görelim bakalım 2 ayda 10 kilo verebilirim diye düşünüyorum. 8 kilo daha vermem lazım olacak. İşin güzel yanı bu süreçte kendimi buna itmek için daha motive hissediyorum. İnsanlarla daha rahat kolay iletişime geçiyorum. Ozguvenimde yükselme olduğunu hissediyorum. Öyle kadınlar üzerime atlıyor vs öyle bir etki olduğuna inanmıyorum. Kendimde gözlemlediğim değişimler var bu şekilde daha detaylı yazmayı düşünüyorum boş vaktim olunca. Şimdilik bu kadar yarın görüşürüz dostlar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6