Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Evde Spor Fayda Sağlar Mı?

Erogluzim

Mars Yolcusu
Malum salgın süreci ve kalabalık ortam da çalışıyorum üstüne spor ortamına girip kendimi tehlikeye atmak cazip gelmiyor (Maddi kısım da var)
Verimli olması için spor salonu şart mı evde 5 x 10 Şınav mekik squat yapsak nasıl olur ?

masuaku

Venüs Yolcusu
Geçen sene evde 1-2 ay dambıllar ile çalışıp verim almıştım. Kanal alfanın fullbody videosunu takip ettim, tavsiye ederim.

upthedownstairs

Yeni Üye
Bence ekstrem kas kütlesi oluşturmak istemiyorsan evde spor yapabilirsin. Açıkcası hiç spor salonuna gitmedim yorum yapamam o konuda ama evde spor yapıyorum ve faydasını görüyorum. Ancak öyle bodybuilder gibi bi vücut evde sanırım zor oluşur. Ne istediğinle alakalı....

Erogluzim

Mars Yolcusu
Bence ekstrem kas kütlesi oluşturmak istemiyorsan evde spor yapabilirsin. Açıkcası hiç spor salonuna gitmedim yorum yapamam o konuda ama evde spor yapıyorum ve faydasını görüyorum. Ancak öyle bodybuilder gibi bi vücut evde sanırım zor oluşur. Ne istediğinle alakalı....
Bunun kadar olmasa da yakın olmak isterimFitness-ve-Vücut-Geliştirme-819x1024.jpg

Darth Vader

Ay Yolcusu

upthedownstairs

Yeni Üye

flamefinn

Venüs Yolcusu
Ağırlıksız olacak iş değil. Öncelikle evde yapabileceğin hareketlerle başla. Mekik, şınav ve olursa barfiks. Bunların farklı varyasyonlarını da yap. 1-2 ay böyle devam et, değişim olur. Eğer tatmin etmezse ve halen evde devam etmek istiyorsan internette ağırlık setleri satılıyor. Zaten profesyonel değilsin ucuz ürünlerden alabilirsin. Sonra onlarla devam edersin. Süreçte yetmezse gym şart. Kendi deneyimlerimi söylemem gerekirse spora giderken günde 2-3 saat harcıyordum ve ciddi bir kas kütlesi kazanılıyor. Daha sonra 3 ay ara verdim ve eve ağırlık seti aldım. Evde çalıştığım süre boyunca kas kazancım GYM'ye göre çok çok az oldu. Kısacası fotoğraftaki gibi olmak istiyorsan gym şart, fotoraftaki gibiyim korumak istiyorum diyorsan evde ağırlık ile çalış, fit olayım diyorsan ağırlıksız olarak evde spor yap.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6