Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Farkındalığımı Arttirmak Için Gün Içinde Neler Tavsiye Edersiniz

Revival

Yeni Fapstronot
Sürekli surecini bozuyorum buda sanırım gun içinde yapmam gereken okumaları yapmamak farkindaligimi unutmak oluyor gun içinde ne yapmalıyım bir plan oluşturup mesela 15 sayfa PMO kitap 2 video gibi teşekkürler

Szoboszlai_76

Ay Yolcusu
Hocam aynı durumdan muzdaribim 2 aydır her 2-3 güne bir süreci anlık krizlerle bozuyorum. Bunun nedenini beynime halen tolerans göstermesine izin vermeme ve gün içerisinde ne kadar doldurmaya çalışsam da boş vakitlerimi istediğim şekilde doğru kullanamamamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Şahsen böyle düşünceler toplum içerisinde gelmiyor bizleri yalnızken boşken yakalıyor değil mi ?

Revival

Yeni Fapstronot
Hocam aynı durumdan muzdaribim 2 aydır her 2-3 güne bir süreci anlık krizlerle bozuyorum. Bunun nedenini beynime halen tolerans göstermesine izin vermeme ve gün içerisinde ne kadar doldurmaya çalışsam da boş vakitlerimi istediğim şekilde doğru kullanamamamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Şahsen böyle düşünceler toplum içerisinde gelmiyor bizleri yalnızken boşken yakalıyor değil mi ?
Evet yalnız kalmak beter bir durum

Tonny

Emekli Looser
Chaser effecti yaşıyorsunuz relapse sonrasina toparlanamama ve süreci 1.2 gün araliklarda bozma. Forumda buna benzer yazılar var.
Ben bundan ilk 3 gün sosyal medya kullanmadan çıktım beni krize götüren şeyleri kaldirdim. Daha sonra ise limitler koydum şuan da devam ediyor henüz bir kriz gelmedi bana.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6