Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Fiziksel Engellerin Sporu Engellemesi Sonucu Oluşan Psikolojik Durumlar Üzerine

• Konuyu başlatan Parander
  • Başlangıç tarihi

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Söyleyecek kelime sayısı çok az, bu tarz durumları yaşamasam bile hissini iyi bilen biriyim, çok geçmiş olsun.

Bacak kaslarını geliştirebileceğini söylemişsin, elindeki tek şansı en iyi şekilde kullanmanı öneririm. En kötü Never Skip Leg Day mizahını döndürürsün arkadaşlar arasında.

Sana önerebileceğim en mantıklı şey işini biraz daha mental güce odaklamak olacak, okul okuyorsan burada en iyisini yapmak, bir işte çalışıyorsan ayrılıp kendi işini kurmaya çalışmak vs. bunlara çok daha fazla kafa yorarsan çoğu fiziksel güce sahip erkekten daha Maskülen bir birey olabileceğini düşünüyorum. Şahsen fikrim böyle.

volt

Yeni Üye
Hepsini okumadım kusura bakma. Ama hiçbir şey kaldıramıyor musun kollarınla? 5 kiloluk bir şey bile?

Ayrıca hergün 10 bin adım atarak zaten bacak çalışmış oluyorsun ki.

Eğer rahatsızlığının tedavisi yoksa, ben de yukarıdaki arkadaş gibi, sana kaslarınla değil beyninle yükseleceğin bir kariyer tavsiye ederim.

Benim de ulnar sinir sıkışmam var. Tabi ben spor yapmıyorum. Ama masabaşı çok vakit de sıkıntı.

Bir 5 yıl önce şiddetli bir dönem oldu. Bir de bu yıl eylül gibi. Ara ara hissettiriyor dikkat etmezsem.

Ne 5 kilosu, telefonu tutarken ağlayabilirsiniz alevlendiği dönemde. Mouse tutarken de bükemezsiniz.

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Japon çocuğun tek hayali çok ünlü bir karateci olmaktı. Fakat ailesi buna izin vermezdi. Bir gün talihsiz bir kaza sonucu çocuk sol kolunu kaybetti. Ailesi çocuğun moralinin çok kötü olduğunu görünce ona bir karate hocası tuttu. Hoca ilk dersinde çocuğa karşısındakini sağ koluyla tutup üstünden savurmayı gösterdi. Hatta ikinci, üçüncü ve sonraki bütün derslerde hep aynı hareketi yapıyorlardı. Çocuk bir gün hocasına “hocam ben çok sıkıldım, artık başka hareketlere geçsek” dedi. Hoca ise bunu kabul etmeyerek dünyada bu işi en hızlı yapan kişi olmadıkça bitirmeyeceğini söyledi. Çocuk o kadar hızlanmıştı ki, hocasını bile göz açıp kapayıncaya kadar yerden yere vuruyordu. Bir gün hoca elinde bir kağıtla geldi kağıtta çocuğun gençler karate şampiyonasına katılabileceği yazıyordu. Çocuk çok şaşırdı. Ertesi gün salonda ilk rakibinin karşısına çıkacakken heyecanla hocasına sordu, “hocam bu iş nasıl olur? Ben sadece tek hareket biliyorum kesin kaybederim” Hocası ise”sen sadece hareketi yap” cevabını verdi. Çocuk ringe çıktı ve hareketiyle rakibini eledi. Hatta tek hareketle finale kadar çıktı. Finalde karşısında kendisinin iki katı birisi vardı. Önce çok korktu ama gene bildiği hareketi yaparak son rakibini de yendi ve şampiyon oldu. Sevinçle hocasının yanına koştu ve sordu “hocam nasıl olur anlamıyorum, sadece bir hareket biliyorum, tek kolluyum ve şampiyon oldum” Hocası çocuğa baktı ve dedi ki, “senin yaptığın hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir. Ve bir tek savunması vardır oda, rakibin sol kolunu tutmak”.

Kaynak Linki =

Dostum, dezavantajlar ve avantajlar olacaktır illa ki. Önemli olan kendinle yarışman ve yapabileceğinin en iyisi olman. Bu şekilde dünyaya benzersiz bir katkı yapabilirsin.

Bana göre gym ve vg'nin en önemli amacı savunmadır. Belki sana uygunsa bir muay Thai hocası bulup ona durumunu anlatabilirsin ve o da ona göre bir eğitim programı hazırlar. Biliyorsan muay Thai tekme odaklı bir martial arttır ve bu alanda güçlendirsen kendini savunma konusunda fayda sağlayabilir ve +özgüven kazanabilirsin.

Selamlar.

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Çok geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin abi. Ben kendimden örnek vereyim ben de bir ara önemli bir hastalık geçirmiştim ve çok
zayıflamıştım. Başta da aynı bu düşüncedeydim napacağım hep güçsüzlük mü çekeceğim diye. Fakat gel gör ki toparladım ve kararında spor da yapıyorum. Tabii çok yoramıyorum kendimi bünye kabul etmiyor.
Kim bilir abi belki sen kendini bu vesileyle futbol gibi bacak sporlarına yönlendirirsin . Zaten maksat kol için de fazla zorlamamak gerek ama doktora sorarak rahat dönemlerde çalışabilirsin umarım böylece bir şey kaybetmezsin
Japon çocuğun tek hayali çok ünlü bir karateci olmaktı. Fakat ailesi buna izin vermezdi. Bir gün talihsiz bir kaza sonucu çocuk sol kolunu kaybetti. Ailesi çocuğun moralinin çok kötü olduğunu görünce ona bir karate hocası tuttu. Hoca ilk dersinde çocuğa karşısındakini sağ koluyla tutup üstünden savurmayı gösterdi. Hatta ikinci, üçüncü ve sonraki bütün derslerde hep aynı hareketi yapıyorlardı. Çocuk bir gün hocasına “hocam ben çok sıkıldım, artık başka hareketlere geçsek” dedi. Hoca ise bunu kabul etmeyerek dünyada bu işi en hızlı yapan kişi olmadıkça bitirmeyeceğini söyledi. Çocuk o kadar hızlanmıştı ki, hocasını bile göz açıp kapayıncaya kadar yerden yere vuruyordu. Bir gün hoca elinde bir kağıtla geldi kağıtta çocuğun gençler karate şampiyonasına katılabileceği yazıyordu. Çocuk çok şaşırdı. Ertesi gün salonda ilk rakibinin karşısına çıkacakken heyecanla hocasına sordu, “hocam bu iş nasıl olur? Ben sadece tek hareket biliyorum kesin kaybederim” Hocası ise”sen sadece hareketi yap” cevabını verdi. Çocuk ringe çıktı ve hareketiyle rakibini eledi. Hatta tek hareketle finale kadar çıktı. Finalde karşısında kendisinin iki katı birisi vardı. Önce çok korktu ama gene bildiği hareketi yaparak son rakibini de yendi ve şampiyon oldu. Sevinçle hocasının yanına koştu ve sordu “hocam nasıl olur anlamıyorum, sadece bir hareket biliyorum, tek kolluyum ve şampiyon oldum” Hocası çocuğa baktı ve dedi ki, “senin yaptığın hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir. Ve bir tek savunması vardır oda, rakibin sol kolunu tutmak”.

Kaynak Linki =

Dostum, dezavantajlar ve avantajlar olacaktır illa ki. Önemli olan kendinle yarışman ve yapabileceğinin en iyisi olman. Bu şekilde dünyaya benzersiz bir katkı yapabilirsin.

Bana göre gym ve vg'nin en önemli amacı savunmadır. Belki sana uygunsa bir muay Thai hocası bulup ona durumunu anlatabilirsin ve o da ona göre bir eğitim programı hazırlar. Biliyorsan muay Thai tekme odaklı bir martial arttır ve bu alanda güçlendirsen kendini savunma konusunda fayda sağlayabilir ve +özgüven kazanabilirsin.

Selamlar.
Ben de okumuştum bunu gerçekten çok güzel bir yorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6