in regeneratione
Ay Yolcusu
Arkadaşlar merhaba, süreçte 30.-35. gündeyim. Ancak özellikle son bir haftadır aşırı bir yorgunluk, isteksizlik, odaklanamama, zaman zaman baş ağrısı ve beyin kasılması ile karşı karşıyayım. Ne yazık ki hayatım çok stresli. Zor bir mesleğim var, yakın sayılabilecek bir zamanda kız arkadaşımdan ayrıldım ve genel itibariyle hayatımdan memnun değilim. Birde bunların üzerine böyle etkiler yaşayınca şunu merak ettim, süreçte başarılı olmuş veya bugünleri geçmiş kişiler benzer etkileri yaşadı mı? Yoksa benim bunları yaşamamın sebebi hayatımın stresli olması mı?
Flatline döneminin bahsettiğim türden bir etkisi var evet ancak bunları ben çok yoğun yaşıyorum. Belki de uzun süredir bağımlı olduğumdan dolayı ağır yaşıyorumdur, bilemiyorum. Bu soruyu kendi içimde cevaplamayı istiyorum çünkü artık dayanabileceğim bir durumda değilim, eğer benden kaynaklıysa psikolojik destek almayı planlıyorum. Ancak öncesinde süreci başarıyla tamamlamış veya süreçte ilerlemiş kişilerin tavsiyesini almak istedim çünkü ikinci flatline dönemi için en azından 50. günlerde gelir diye bekliyordum, bunları yaşamak beni biraz şaşırttı açıkçası ve kendimi sorgulama ihtiyacı hissettim.
Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Flatline döneminin bahsettiğim türden bir etkisi var evet ancak bunları ben çok yoğun yaşıyorum. Belki de uzun süredir bağımlı olduğumdan dolayı ağır yaşıyorumdur, bilemiyorum. Bu soruyu kendi içimde cevaplamayı istiyorum çünkü artık dayanabileceğim bir durumda değilim, eğer benden kaynaklıysa psikolojik destek almayı planlıyorum. Ancak öncesinde süreci başarıyla tamamlamış veya süreçte ilerlemiş kişilerin tavsiyesini almak istedim çünkü ikinci flatline dönemi için en azından 50. günlerde gelir diye bekliyordum, bunları yaşamak beni biraz şaşırttı açıkçası ve kendimi sorgulama ihtiyacı hissettim.
Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.