Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Gelişim Sancısı

Tofita

Ay Yolcusu
Arkadaşlar iki haftadır ders çalışıyorum nofap yapıyorum ama ruhumda bir değişim var bu beni rahatsız ediyor sanki ben ben değilim yabancı biriyim içimdeki ses özüne dön diyor, şuan öyle bir yerdeyimki çok acı çekiyorum kendimi kapana kıstırılmış gibi hissediyorum. Dışarda akan hayatı insanları gördükçe ben ne berbat haldeyim diyorum onlar gibi olamayacağım vs. Yaşım 23 halen üniversite sınavına çalışıyorum ve 2023 sınavına kadar çalışmam gerekiyor bu sene hedefim tutmayacak.

Geç kalmışlık koyuyor insana, ne boşa geçirmişim zamanımı şimdi çekiyorum acısını.

Lazkopat

Emektar Üye
Yaşım 23 halen üniversite sınavına çalışıyorum ve 2023 sınavına kadar çalışmam gerekiyor bu sene hedefim tutmayacak.
Yine de bu senede bir dene şansını. Neden bu sene olmasın ki? Gerçi daha başvuru yapılıyor mu?

kendine nofabır

Ay Yolcusu
bende 20 yaşındayım 19 yaşımda başladım çalışmaya ama 5 ay daynabildim 5 ay sonra dersin başına bile oturamadım. şuan ne yapıcagımı gerçeten hiç bilmiyorum. üniye giden akrabalarım muhabbeti geçince felan içim burkuluyo.

BeyazBuyu

Yoda
Meydan Okuma Rozeti
Yaşadığınız süreç geçici, önemli olan geçmiş ve geleceğe takılmadan içinde bulunduğunuz anı yaşamaya çalışmak.

Bu duygu ve düşünceler ile yaşadığınız ruh hali, ömrünüzün sonuna kadar aynı olmayacak. İnişli ve çıkışlı bir yolda olduğunuzu unutmayın ve mücadele edin.

Kaygı ve endişeler sizi dibe çekmekten başka bir işe yaramazlar. Sabır ve sebat edin.

Pmo’dan uzak durun. Tetikleyicilere bakmayın!!!

SDG

Yoda
Arkadaşlar iki haftadır ders çalışıyorum nofap yapıyorum ama ruhumda bir değişim var bu beni rahatsız ediyor sanki ben ben değilim yabancı biriyim içimdeki ses özüne dön diyor, şuan öyle bir yerdeyimki çok acı çekiyorum kendimi kapana kıstırılmış gibi hissediyorum. Dışarda akan hayatı insanları gördükçe ben ne berbat haldeyim diyorum onlar gibi olamayacağım vs. Yaşım 23 halen üniversite sınavına çalışıyorum ve 2023 sınavına kadar çalışmam gerekiyor bu sene hedefim tutmayacak.

Geç kalmışlık koyuyor insana, ne boşa geçirmişim zamanımı şimdi çekiyorum acısını.

Geç olsun güç olmasın. Hukuk fakültesini 40 yaşında kazanmış kadınlar vardı amfide. Bir de ortalama kasıyorlardı. Kocalarını, çocuklarını, ev düzenlerini beraber yürütüyorlardı. Bir de yaşlanıyorsun hafızan eskisi gibi değil, enerjin eskisi gibi değil. Buna rağmen azimli sıçan dağ deler hesabı mezun oldular.
Ha tabi her şey zamanında güzel. Zamanında halledersen daha kolay olur, sınıftakilere aranda yaş farkı olmaz vs.

Yalniz ne olursa olsun ciddi gayret etmen şart. Düzenli çalışman, hayatı ciddiye alman önemli. Öyle 3 ay 5 ay çalışıp sınava 2 ay kala salmakla olmaz. İnsanlar 11. sınıftan itibaren düzenli çalışıyor, gayret ediyor. Sabah kahvaltı yapıp kütüphanede çalışan, akşam eve dönen arkadaşlarım vardı. Ve bu tempoyu 7 ay 8 ay devam ettirdiler. Moralini bozma, çalışırsan yaparsın

G

gordon

Misafir
Canlı Devre kitabından
Hayatın heyecanı kim olduğumuzla değil, kime dönüşme sürecinde olduğumuzla ilgilidir. Benzer şekilde beynin sihri de onu oluşturan parçalardan çok, parçaların dinamik, enerjik ve canlı bir doku oluş turmak üzere kendilerini durmaksızın yeniden dokumalarında yatar. Bu kitaptan birkaç sayfa okumanız bile beyninizin değişikliğe uğra masına yetti aslında: Sayfadaki simgeler, nöral bağlantılardan oluşan o engin denizin her köşesinde milyonlarca küçük değişim düzenledi ve sizi bölüm başındaki kişiden, az da olsa daha farklı birine dönüştürdü.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6