Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Gençlik Neden Böyle ?

sigmaburda821

Ay Yolcusu
Gençlik bitmiş derler ya o dayılar gibi oldum gerçekten ya gençler ahlaki açıdan manevi açıdan mizah açısından Zeka açısından bitmiş abuk subuk espriler yapıyorlar Dinden ahlaktan uzaklar sosyal medyada kaydırıp bir kız çıkınca maymun gibi seviniyorlar etrafımı gözlemledim düzgün mantık da kuramıyorlar sosyal ilişkileri çıkar manipülasyondan ibaret ulan sanki arkadaş edinmiyorlar satranç oynuyorlar ve beni sinirlendiren şeylerden biri de onlar sosyal açıdan çok başarılıyken ben sosyal fobiden gidip bir kızla bile konuşamıyorum onlar rahat rahat sevgili buluyorlar amaçları sadece bel altı kalite olarak benim yanıma yaklaşamazlar ama benim sahip olduğumdan daha fazla şeye sahipler ben bundan daha fazlasını hak ediyorum ARTIK BUNA DAYANAMIYORUM sizin düşünceleriniz neler ve sizce bu gençlik böyle mi devam edicek mesela 30 yıl sonra hala böyle mi olacak düşüncelerinizi merak ediyorum

Hyperion

Yeni Fapstronot
Gençlik bitmiş derler ya o dayılar gibi oldum gerçekten ya gençler ahlaki açıdan manevi açıdan mizah açısından Zeka açısından bitmiş abuk subuk espriler yapıyorlar Dinden ahlaktan uzaklar sosyal medyada kaydırıp bir kız çıkınca maymun gibi seviniyorlar etrafımı gözlemledim düzgün mantık da kuramıyorlar sosyal ilişkileri çıkar manipülasyondan ibaret ulan sanki arkadaş edinmiyorlar satranç oynuyorlar ve beni sinirlendiren şeylerden biri de onlar sosyal açıdan çok başarılıyken ben sosyal fobiden gidip bir kızla bile konuşamıyorum onlar rahat rahat sevgili buluyorlar amaçları sadece bel altı kalite olarak benim yanıma yaklaşamazlar ama benim sahip olduğumdan daha fazla şeye sahipler ben bundan daha fazlasını hak ediyorum ARTIK BUNA DAYANAMIYORUM sizin düşünceleriniz neler ve sizce bu gençlik böyle mi devam edicek mesela 30 yıl sonra hala böyle mi olacak düşüncelerinizi merak ediyorum
Bırak onlar kendi çöplüklerinde otlansınlar. Bu durumun seni etkilememesi lazım. Kadınlarla konuşmakda pek bir işe yarıyor değil. Kendini ifade edememek bir sorun ve doğru adımlarla çözülebilir fakat sevgiliye sahip olmak bence gereksiz zaman kaybı 1 dakikamı bile ayırmam şahsen. Kendini ifade edebilmek için elinden ne geliyorsa yap ve dahasını düşünme gereksiz çünkü.

CİNGÖZRECAİ

Kibar Serseri
Kanka bu nasıl bir ego ben gerçekten anlamadım. Şu egoya sahipken kimsenin yanına yaklaşmaması gayet normal. Yani milletin ahlak,din,maneviyat,zeka,mantık,mizah bütün konularına hakim olmuşsun üstelik diyorsun ki bunlarda yok ama bende var. Ya hadi onu da geçtim milletin elde ettiği şeyler üzerinden bunlar bunu elde edecek kalitede insanlar değil ama ben kaliteliyim bende niye yok diyerek hala ego kasıyorsun bilmem farkında mısın. Gençlik bitmedi beyler emin olun hala kaliteli insanlar da var. Üç beş örneğe bakıp kendinizi çok zeki zannedecekseniz işiniz zor şimdiden söyleyeyim. Herkes efendi olmak zorunda değil. Olmayacak da zaten.

sigmaburda821

Ay Yolcusu
Bırak onlar kendi çöplüklerinde otlansınlar. Bu durumun seni etkilememesi lazım. Kadınlarla konuşmakda pek bir işe yarıyor değil. Kendini ifade edememek bir sorun ve doğru adımlarla çözülebilir fakat sevgiliye sahip olmak bence gereksiz zaman kaybı 1 dakikamı bile ayırmam şahsen. Kendini ifade edebilmek için elinden ne geliyorsa yap ve dahasını düşünme gereksiz çünkü.
Ya sevgili zaman kaybı olabilir belki ama bizde insanız bir kızı beğeniyorum yada hoşlanıyorum ama olmuyor işte konuşamıyorum yanına gidemiyorum ben yapamazken o dediğim tipler yapabildiği için de sinirleniyorum ayrıca yine dediğim gibi bizde insanız sosyalleşmek isteriz yani güzel düzgün bir ortamım olsun isterim ben bulamadım öyle bir ortam ve bana aptal muamelesi yapılıyor ulan sanki çok akıllılar ya bazen felsefe konuşmaya çalışıyorum mantık hatalarından biri bile olmayan saçma sapan şeyler söylüyorlar sayıları da benden fazla olduğu için sanki bilmeyen benmişim gibi oluyor shitpostlar çıktıktan sonra mizah öldü zaten reddite falan girseniz neler neler görürsünüz gençlik haz bağımlısı haz zevk istedikleri sadece bu

sigmaburda821

Ay Yolcusu
Kanka bu nasıl bir ego ben gerçekten anlamadım. Şu egoya sahipken kimsenin yanına yaklaşmaması gayet normal. Yani milletin ahlak,din,maneviyat,zeka,mantık,mizah bütün konularına hakim olmuşsun üstelik diyorsun ki bunlarda yok ama bende var. Ya hadi onu da geçtim milletin elde ettiği şeyler üzerinden bunlar bunu elde edecek kalitede insanlar değil ama ben kaliteliyim bende niye yok diyerek hala ego kasıyorsun bilmem farkında mısın. Gençlik bitmedi beyler emin olun hala kaliteli insanlar da var. Üç beş örneğe bakıp kendinizi çok zeki zannedecekseniz işiniz zor şimdiden söyleyeyim. Herkes efendi olmak zorunda değil. Olmayacak da zaten.
Kanka benim gördüğüm tipleri görsen sende egolanırsın ama ya şöyle hissediyorum

Son düzenleme:

sigmaburda821

Ay Yolcusu
Birde ben insanlarla konuşurken egolu konuşmuyorum zaten hatta elimden geldiğince hoşgörülü olmaya karşı tarafa iyi hissettirmeye çalışıyorum

CİNGÖZRECAİ

Kibar Serseri
Kanka benim gördüğüm tipleri görsen sende egolanırsın ama ya
Kanka emin ol ben de görüyorum biliyorum anlıyorum seni ama yani bu bakış açısı sana hiçbir şey katmaz.
Çevrendeki insanlardan dört dörtlük olmalarını bekleme. Herkesin illaki kusurları olacak. Çok kusuru olana da koy mesafeyi gerisine karışma. Kendini ne senden iyilerle karşılaştır ne de kötülerle. İkisi de kötü ikisi de zararlı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6