Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ginseng

Mertw

Yeni Fapstronot
Birkaç gündür krizlerin sıklığı ve şiddeti arttı bunu yeni başladığım vitamin yaptığını düşünüyorum. Ginsengi görünce internette arattım cinsel isteği arttırdığını gördüm sizce bu vitaminleri kullanmalımıyım.

SDG

Yoda
Birkaç gündür krizlerin sıklığı ve şiddeti arttı bunu yeni başladığım vitamin yaptığını düşünüyorum. Ginsengi görünce internette arattım cinsel isteği arttırdığını gördüm sizce bu vitaminleri kullanmalımıyım.
Dostum iradi kullandığın bir şeyse azaltabilirsin. Doktor tavsiyesiyse bununla baş etmen gerek.
Fındık, incir, iğde gibi yemişler de cinsel isteği arttırır. Ama haftada 1-2 az bir miktar yersen pek sıkıntı olmaz. Oturdun mu bi kilo yersen sıkıntı olur. Böyle düşün

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Ginseng libidonun arttır. Güzel bir bitkidir ama süreç açısından insanı relapse itebilir. Üstesinden gelirim diyorsan kullanabilirsin ben 3 aydır kullanıyorum enerji artışı ve ruh halime iyi geliyor ama süreci az kalsın bozuyordum çok libido arttırıyor dikkatli kullan.

İlla ginseng yemek zorunda değilsin. Pek biliniyor mu emin değilim ama hurma da cinsel isteği arttırır. Çok yememek kaydıyla, sana gerekli enerjiyi verir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6