Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Günlük Flatline Gelebilir Mi ?

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Selam baylar 3 Ekim'de basladigimiz sürece devam ediyorum. Bu 21 günlük süreçte 1+1 günden 2 kere geri çekilme yaşadım. Oyun dizi film vs. Bile istemiyordu canım. Abur cubur ile tatmin ettim kendimi. Bu flatline evresi günlük olarak gelip gidebilen bir şey mi ? Okuduğum kadarıyla 50-60 günlerden sonra 2-3 hafta yaşanıyor diye biliyorum.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Bu flatlinenin tamamen saçmalik olduğunu düşünüyorum ilk 1 ay yoksunluk yaşanır beyin pmo nöral ağlarını zayıflatır bu kadar onun dışında yok 200 gün 300 gün flatline filan saçmalıktan ibaret ne lan bu ağır uyuşturucu bağımlısı bile 3 ayda düzeliyor. Her gününüz muazzam geçicek diye birşey yok flatlineya bağlamayın herşeyinizi belki öncesi gün fiziksel veya mental olarak yorucu birşey yapmış olabilirsiniz çok şekerli,alkollü şeyler tüketmişsinizdir vs vs

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Yani flatline olayını saçma bulan kişilerdenim ( olabilir ama ben çok mantıklı bulmuyorum ). Geri çekilme gayet normal bir şey ve her bağımlılığı bırakırken görülür lakin "flatline yaşamak" her kişide olur mu tartışılır. Ben sürecimde geri çekilmeden sonra bir şey yaşamamıştım ve gayet stabil gitmişti. Richard Winters dostumuzun da dediği gibi sıkıntılı şeyler yaşamış olabilirsiniz.

Neverfap'e göre flatline illa şu günde başlayacak diye bir şey yoktur ama ilk 90 gün içinde genel olarak bittiğini ve daha rahat bir döneme girileceğini söyler. Belki yaşamışsındır belki yaşamamışsındır lakin flatline olacaksa bile günlük olmaz uzun bir süreye yayılır ( 1 hafta - 1 ay vs . )

purplesox05

Mars Yolcusu
Dopamin çekilmeleri beni de çok etkliyor. Süreciniz ne kadar uzarsa dopamin çekilmeleri giderek azalıyor ya da daha az etkileniyoruz. Mesela ilk bir haftadan sonra kesin geri çekilme yaşarım ve en ağırı bu olur. O ilk haftadan sonra gelen geri çekilmenin tuzağına düşmezsem sürecin kesinlikle daha rahat ilerlediğini fark ettim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6