Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Günlük

alii

Yeni Üye
6 ekim 2025. neverfap'in 2. günündeyim. 2 gün önce 1 aylık seriyi bozdum. o kadar çok sinirlendim ki gerçekten, çok ezik gözüyle baktım kendime. sonra bu topluluğa üye oldum ve araştırmalar yaptım internetten. kendime kızmak yerine neyden dolayı uyarıldığımı öğrenmem gerektiğini farkettim. şu anda hiç bir sosyal medya hesabım yok, instagramda gördüğüm çıplaklıklardan, yada youtube shortsta gördüğüm mankenler, kadınlar falan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum artık. bunlardan uzaklaşınca başka arayışlar yapmaya başladım. ve çok kötü bi duvara tosladım. sohbet, görüntülü sohbet uygulamalarında full vakit geçirmeye başladım. allahtan çok fazla sürmedi bu süreç. çok dikkatli olmak lazım gerçekten. onun haricinde telefon bağımlılığım çok fazla şuan onu azaltmam gerekiyor. okulda tenefüslerde her dakikamı telefonla geçiriyorum. sosyal medyam olmadığı için full oyun oynuyorum :D. önceki yaz günlük 11 saatti şimdi 3-4 saati geçmiyor ama bu durum beni derslerden uzaklaştırıyor, sıkıcı yapıyor yada derste uyuyorum. 11.sınıfım 2 sene sonra ydt sınavına gircem. benim köpek gibi ders çalışmam lazım, ama ders çalışmak bana çok sıkıcı geliyor. tyt sınavına yönelik olarak paragraf çözüyorum şuanlık. ve rehber matematiğin 0 dan matematik kampını bitircem az kaldı. daha öğrenmem gereken çok şey var.

alii

Yeni Üye
7 ekim 2025. neverfap'in 3. günündeyim. 3 gün önce 1 aylık seriyi bozdum. 1 aylık seriyi bozduğumu hep söyliyeceğim çünkü içimde olan fap yapma isteğini iyice yok etmek istiyorum. açıkçası bugün çok yapasım olmadı zaten. forumlarda geziyodum birisi uygulama önermişti, telefonu kilitlemeyi sağlıyordu, onu okulda tenefüslerde kullandım. çok kullanışlı bu arada, ve kullanmaya devam edicem. ekran süremi baya bir dengeliyor. mavi ekrandan birazda olsa uzaklaşmak için okuma modu ayarını açıyorum. mavi ekranı filtreliyormuş baya iyi bence. bugün ingilizce podcast dinledim 1 saat. her gün kendi seviyemde dinliyorum zaten (b1). bi yüksek seviyede dinliyip anlamadığım cümleleri kelime defterime yazcam, şuanlık öyle düşünüyorum. 20 sayfa kitap okudum. okuduğum kitap yunan mitolojisi, çok sarıyo okuması. hem bilgilendirici hem eğlenceli.onun dışında kan vericem, hangi vitaminlere ihtiyacım var, eksik olanları öğrenmek istiyorum. rafine şeker, asitli içecek, beyaz ekmek, gibi sağlıksız besinleri çok azalttım, arada kaçamak oluyor ama hiç olmaması lazım daha dikkatli olmam lazım. beynimin daha iyi çalışması için düzgün şeyler tüketmem lazım. markete gittiğimde artık cips raflarına bakmak yerine meyve ve kuruyemişlere bakıyorum. 2 haftada 1 meyve alışverişi yapıyorum. iyiki böyle bir alışkanlığım var. bir de ders çalışmak yerine kaçamaklık yapıp kişisel gelişim videoları izliyorum, bunuda anlamam çok iyi oldu. hemen düzelticem bu sorunu. daha öğrenmem gereken çok şey var

burayada minnetarlık günlüğümü tutmak istiyorum:

bu günlüğü yazmamı sağlayan bilgisayar için, üstümde giydiğim tişört için, altımda ki eşortmanım için, kullanabildiğim internet ve herşey için babama,anneme çok teşekkür ediyorum. daha kötü bir ailemde olabilirdi. güzel arkadaşlarım var (2-3 kişiyle takılıyorum), güzel bir kız arkadaşım var herkes bana iyi davranıyor ve yardımcı oluyor. iyiki varlar. karşı komşuda teyze her gün okuldan döndüğümde camdan sohbet ediyoruz. o da çok iyi bir kadın, allah uzun ömür versin. kocasıda çok iyi bir amca. bazen akşamları çay içmeye çağırıyolar beni. sohbetleri sarıyor gerçektende :D. bu web sitesi beni bilgilendirdiği için ve çok işime yaradığı için kurucularına çok teşekkür etmek istiyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6