Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hacamat Yaptıranlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zetminol

Ay Yolcusu
Faydalari illaki varda yapanlar ne tur fayda gozlemledi kendinde ?

Phönix

Ay Yolcusu
yapilan tecrübeler varsa bende bilmek isterim

kariyerci

Yeni Fapstronot
Faydası var, zararı yok .nofap sürecinde mutlaka katkısı olacağı kanısındayım özellikle fibromiyalji,kulak çınlaması , nörolojik rahatsızlıklar vs

masuaku

Venüs Yolcusu
Kandaki pisliği alıyor işte, gozle görülür fayda aramamak lazım.

SDG

Yoda
Faydalari illaki varda yapanlar ne tur fayda gozlemledi kendinde ?
Benim lisedeyken alerjim çıktı, doktora gittik krem verdi ama kremi sürüyorum kremin ıslaklığı geçince gene kabarmalar yanmalar devam ediyor. Bu bir buçuk hafta kadar devam etti.
Kafa ense omuz bel sırtın tamamına vs hacamat yaptırdım kayboldu alerjim. Arada bir çok çekirdek yersem ağız çevremde kızarıklık oluyor sonra geçiyor sadece.

Bir de bacaklarımda eklem yerlerim çok ağırırdı, gece uyuyamazdım bazen. Eklem yerlerine hacamat yaptirinca geçti aylarca ağrımadı. Şimdilerde böyle nadiren gene ağrıyor ama eskisi gibi değil.

Bayadır hacamat yaptırmıyorum bi gideyim de bi tur yaptırayım bari

raiden

Uranüs Yolcusu
Hacamat bir pseudo science (sahte bilim) yöntemidir. Bilimsel olarak ispatlanmış bir faydası yoktur. Görülen faydalar en fazla placebo etkisidir. Aşağıdaki linke tıklayarak konuyla ilgili bilimsel bilgi alabilirsiniz:

"Ama ben ille de kanımın biraz akıtılmasını istiyorum, bunun faydalı olduğuna inanmaya devam edeceğim" diyorsanız gidip Kızılay'a ya da acil ihtiyacı olan birine kan bağışında bulunun. En azından hayat kurtarmış olursunuz.

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Kas, vücut ağrılarına iyi geliyor diye biliyorum. Orta ve yaşlı kesim için ideal. Bir de pis kanı akıtıyor malum.
Bilimsel olarak illa kanıtlanmasına gerek yok. Birçok kişinin tecrübesinden yola çıkılabilir. Yukarıda yazdığım faydaları varsa var, fazlasını söyleyen sömürmeye çalışıyordur.

BeyazBuyu

Yoda
Meydan Okuma Rozeti
1 yıl içerisinde 3 ay ara ile 2 kez yaptırdım.Kafa arkasına 3, sırta 11 kupa atıldı. Psikolojik bir rahatlama ve görme konusunda bir netlik kısa süreli oluştu. Geçici bir fiziksel rahatlık, daha iyi uyku dışında yine bir şey fark etmedim. Bu durumlarda bir süre sonra normale döndü. Özetle uzun süreli ciddi bir faydasını gördüğümü söyleyemem. Fayda olduysa da ben fark etmedim!

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Ortalama bir insanda 7-8 litre kan var ve bunun 3-4 litresi dahi vücutta olsa kan işlevlerini yerine getirebilir o yüzden hacamattan,kan akıtmaktan korkma. Benim sırtımda sivilceler vardı 3-4 seans hacamata gittim şuan hiç sivilcem yok sırtımda(daha önce zoratenin kullanmıştım ağır sivilce hastasıydım.) Ayrıca kafadan yapılınca odak artışı oluyor. temel sebebi kılcal damarlarda kan toplanıp akıtılıyor. eğer o damar yolunda atık maddeler varsa onlar da atılıyor ve damarlarda daha çok besleyici kan oluyor. Kas ağrısı için kaslara, romatizmal ağrılar için diz arkasında yapılıyor. ki diz ağrımı hemen kesti benim.

zetminol

Ay Yolcusu
Dostlar hepinize teşekkürler, ben acikcasi kanımda varsa agir metaller ve toksinleri atmak için yapacagim, baska etkisi varmidir diye size danişmak istedim, İlaveten bilim bilim diyip zirvalayam arkadaşlar bilim birşey bulamadi diye bunca fayda görenlere psikolojik mi diyeceksiniz ? Faydalar ortada, bilim her zaman herşeyi bulamaz, belkide daha teknolojinin gelişmesi gerek, bilim fayda bulamadi diye hacamati kotulemek YOBAZLİKTİR. Haberiniz olsun, kanit olarak fayda görenler sizi susturur, Teşekkürler

Son düzenleme:

zetminol

Ay Yolcusu
Dostlar var mı başka tecrubesini paylaşmak isteyen

kariyerci

Yeni Fapstronot
Dostlar hepinize teşekkürler, ben acikcasi kanımda varsa agir metaller ve toksinleri atmak için yapacagim, baska etkisi varmidir diye size danişmak istedim, İlaveten bilim bilim diyip zirvalayam arkadaşlar bilim birşey bulamadi diye bunca fayda görenlere psikolojik mi diyeceksiniz ? Faydalar ortada, bilim her zaman herşeyi bulamaz, belkide daha teknolojinin gelişmesi gerek, bilim fayda bulamadi diye hacamati kotulemek YOBAZLİKTİR. Haberiniz olsun, kanit olarak fayda görenler sizi susturur, Teşekkürler
2012 yılından itibaren devlet hastaneleri ve özel hastanelerdede yapılmaya başlandı.Eve
Lliyatı kadim tıbda yer almakda ve İslâmiyette sünnet olan bir şifa kaynağıdır.

zetminol

Ay Yolcusu
2012 yılından itibaren devlet hastaneleri ve özel hastanelerdede yapılmaya başlandı.Eve
Lliyatı kadim tıbda yer almakda ve İslâmiyette sünnet olan bir şifa kaynağıdır.
Heleki bu asrımızda, o kadar çok metale ve toksinlere maruz kaliyoruz ki bunun vucuddan atilmasi gerek, ve hacamat birebir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6