Benim lisedeyken alerjim çıktı, doktora gittik krem verdi ama kremi sürüyorum kremin ıslaklığı geçince gene kabarmalar yanmalar devam ediyor. Bu bir buçuk hafta kadar devam etti.Faydalari illaki varda yapanlar ne tur fayda gozlemledi kendinde ?
2012 yılından itibaren devlet hastaneleri ve özel hastanelerdede yapılmaya başlandı.EveDostlar hepinize teşekkürler, ben acikcasi kanımda varsa agir metaller ve toksinleri atmak için yapacagim, baska etkisi varmidir diye size danişmak istedim, İlaveten bilim bilim diyip zirvalayam arkadaşlar bilim birşey bulamadi diye bunca fayda görenlere psikolojik mi diyeceksiniz ? Faydalar ortada, bilim her zaman herşeyi bulamaz, belkide daha teknolojinin gelişmesi gerek, bilim fayda bulamadi diye hacamati kotulemek YOBAZLİKTİR. Haberiniz olsun, kanit olarak fayda görenler sizi susturur, Teşekkürler
Heleki bu asrımızda, o kadar çok metale ve toksinlere maruz kaliyoruz ki bunun vucuddan atilmasi gerek, ve hacamat birebir2012 yılından itibaren devlet hastaneleri ve özel hastanelerdede yapılmaya başlandı.Eve
Lliyatı kadim tıbda yer almakda ve İslâmiyette sünnet olan bir şifa kaynağıdır.