Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hafta Hafta Nofap Günlüğü

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
Merhaba arkadaşlar foruma girmeyeli bayağı bir süre geçmiş. Her ne kadar gün saymayı sevmesem de bugün 11.gündeyim. Günlerin benim için pek bir önemi yok o yüzden haftalık olarak buraya etkilerini yazacağım.

1.HAFTA
Sakin bir haftaydı. Pek fazla değişiklik olmadı.
Süreci soğuk duş meditasyon kitap okuma ve evde yaptığım spor ile destekliyorum. Rutine uymak beni iyi hissettiriyor.
2. haftanın raporu cumartesi günü herkese başarılar dilerim.

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
2.HAFTA
İlk haftaya benzer bir hafta yaşadım. Sosyalleşmeye çalıştım ve bunu yaparken çok fazla kendimi kasıyordum neyse ki bugün sosyal olarak biraz daha iyiyim. Kriz konusunda çok zorlanmıyorum sosyal medyayı bırakmanın bunda etkisi olabilir. Unutkanlık,dikkat eksikliği, anksiyete, ve depresyon durumlarında bir tık azalma var gibi tam emin değilim çok değişik hissedebiliyorum. Ama daha iyi olacağımdan eminim.

Daha önce de 150 günlük sürecim olmuştu, güzel günler yaşamıştım. Eski sürecimdeki büyük hatam nofap yapıp kötü alışkanlıklardan kurtulmamaktı. Bunun farkında olmak çok önemli. Şimdiki süreçte kendime iyi şeyler katıyorum bir nevi monk modda gibiyim. Sabahları olabildiğince erken kalkıyor, soğuk duş alıyor, kitap okuyor ve meditasyon yapıyorum ha bir de akşama doğru spor yapıyorum. Erken kalkmanın iyi tarafı ise bunları yapabilecek zamanın olması ancak herkesin zamanı benim gibi fazla değil kiminiz çalışıyorsunuz

Şimdilik bu kadar sormak istediğiniz veya tavsiyeniz varsa lütfen yazın.

Son düzenleme:

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
3.Hafta
Evet arkadaşlar 3 haftayı doldurmuş bulunuyorum. Geçirdiğim en rahat ve en özgüvenli haftaydı bu hafta.
Kendime kattigim iyi alişkanliklarin meyvesini bu hafta yiyorum ve çok lezzetli. Önceki hafta çok stresliydi ve o strese dayanmanin ödülü çok iyi bir durum.

Yaşadığım değişimler
• Sosyal fobi ve anksiyetem yok oldu. İnsanlarla iletişim kurarken gözlerinin içine bakıyorum artık yere değil :) Haliyle özgüven de arttı.
• Diksiyonum ve ses tonum gelişmiş durumda. Bunun kitabı dudaklarımla okumanın etkisi var
• Enerjim büyük bir ölçüde arttı.
• Sosyalleşme isteğim çok fazla özellikle de kızlarla konuşma isteği
• Yüzüme canlılık geldi, saçlarım daha kaliteli görünüme sahip
• Dikkat eksikliği ve unutkanlık ciddi ölçüde azaldı.

Arkadaşlar forumda bahsedilen bu feromon sanırım gerçek çünkü kızlarla olan göz temasından bunu anladım. Bakışıyoruz, önune bakıyor sonra bir daha bakışıyoruz. Önceden böyle birşey olmuyordu ya da benim farkindasızligimdandi.

Frekans olayı da gerçek arkadaşlar. Frekansın yüksekse insanlar senin etrafında olmak istiyorlar çekim yasası yani. Böyle şeyler var arkadaşlar.

21 gün olmuş, evet süreç içerisinde düşüşler olacak ama önemli olan boş durmamak hiçbir zaman. Bize verilen 24 saati dolu dolu ve faydalı olarak lehimize kullanmalıyız. Surecin faydasını böyle gorursunuz. Hani varya forumda ya da başka bir yerde "100 gün oldu bı b*k olmadı" diyenler birkaç istisna hariç o adamlar nofap yapıp safak atar gibi gün sayıyorlar.

Gün saymayin. Ya da benim gibi haftalık olarak ilerleyin. Başlayın sürece kendinize birseyler katın. Diyeceklerim şimdilik bu kadar merak ettikleriniz varsa sorun beyler. Herkese başarilar

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
4.Hafta
Bugün pek fazla yazasim olmadığından bu yazıyı yarın yazmayı düşünüyordum ancak boş bulunmuşken yazmak daha iyi olur. Kafam biraz karışık, gün içerisinde çok fazla esniyorum uykumun düzenli olmasına rağmen. Bir tık dikkat dağınıklığı mevcut ama işlerimi yapamiyacak düzeyde değil. Nazar mı var anlamıyorum flatline da olabilir.

Onun dışında gözlerimin rengi açıldı sivilcelerimde biraz artış oldu biraz da yediklerimle alakalı.

İnsanların bana olan saygısı arttı

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
İnsanlara tahammulum azaldı. Kolay öfkeleniyorum fakat öfkemi, sinirimi kontrol edebiliyorum. Konuşurken karşimdakinde ilgi uyandiriyorum. Yüzümün gulmesinden kaynaklı olabilir.

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
Tekrar merhaba arkadaşlar 4 haftalık surecim bozulmuştu ardından yazmayı bıraktım. Fakat o günden bu yana tekrar 30 lu günlere geldim. Ara ara buraya deneyimlerimi paylaşacağım.

Şuan her şey çok şükür güzel gidiyor, insanlarla olan iletişimim gayet iyi durumda ayrıca kızlarla olan iletişimim de çok güzel ilerlemekte. Women magnet olayını yaşamaktayim. Muhabbeti çoğu zaman karşı cins açiyor. Konuşurken gozlerimin ici gülüyor ve bu çok güzel bir duygu. Herkesin bunları yaşamasi lazim.

Süreçte daima kendinize bir şeyler katın boş durmayın. Eğer nofap yapıp başka hiçbir şey yapmayıp hatta abur cubur sigara alkol tüketirseniz sürecin size faydasıni bırakın görmeyi yanından gecemezsiniz. Ben bu hataya çok düştüm.

Herkese hayatında başarilar diliyorum umarım hayatinizda daha bolluk bereket içinde olursunuz.

Ara ara yazılar gelecek sormak istediğiniz sorularınızı esirgemeyin :)

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Tekrar merhaba arkadaşlar 4 haftalık surecim bozulmuştu ardından yazmayı bıraktım. Fakat o günden bu yana tekrar 30 lu günlere geldim. Ara ara buraya deneyimlerimi paylaşacağım.

Şuan her şey çok şükür güzel gidiyor, insanlarla olan iletişimim gayet iyi durumda ayrıca kızlarla olan iletişimim de çok güzel ilerlemekte. Women magnet olayını yaşamaktayim. Muhabbeti çoğu zaman karşı cins açiyor. Konuşurken gozlerimin ici gülüyor ve bu çok güzel bir duygu. Herkesin bunları yaşamasi lazim.

Süreçte daima kendinize bir şeyler katın boş durmayın. Eğer nofap yapıp başka hiçbir şey yapmayıp hatta abur cubur sigara alkol tüketirseniz sürecin size faydasıni bırakın görmeyi yanından gecemezsiniz. Ben bu hataya çok düştüm.

Herkese hayatında başarilar diliyorum umarım hayatinizda daha bolluk bereket içinde olursunuz.

Ara ara yazılar gelecek sormak istediğiniz sorularınızı esirgemeyin :)
Selam abi yaşım 16 olacak. Az önce relapse oldum bıktım 2 yıldır haberdarim ama hiç bir irelileme kayıt edemedim. Tüm günüm boş geçiyor derslerimin başlamasına 1 ay daha var 1 ay daha bu bataklıkta kalamam. Max 4 gün dayana biliyorum bana vereceğin tavsiye varmıdır günümu nasıl doldura bilirim sence abi.?

Real Slim Shady

Mars Yolcusu
Selam abi yaşım 16 olacak. Az önce relapse oldum bıktım 2 yıldır haberdarim ama hiç bir irelileme kayıt edemedim. Tüm günüm boş geçiyor derslerimin başlamasına 1 ay daha var 1 ay daha bu bataklıkta kalamam. Max 4 gün dayana biliyorum bana vereceğin tavsiye varmıdır günümu nasıl doldura bilirim sence abi.?
Sana tavsiyem kendine bir rutin ayarla bu sabah rutini olabilir. İyi alışkanlıklara sahip olan bir sabah rutinin olmalı. Çünkü bu senin zihin sağlığın için çok önemli. Bunları bir kağıda yazabilirsin. İçinde barindirmasi gereken iyi alışkanlıklardan bazıları spor meditasyon soğuk duş kitap okumak olur bunlarla başla her gün uygula ihmal etme. Sağlıklı beslen dediklerimi düzenli bir şekilde yaparsan kendine olan saygın kisa bir süre icinde artacak ve daha özgüvenli zamanı iyi kontrol edebilen biri haline geleceksin ancak ilk başlarda bu kolay olmayabilir. Nerden baksan 7 gün degişimin acisina katlanman gerekli. Sosyal medya kullanıyorsan silmeni öneririm shorts videolarından uzak dur. Ve bu dediklerimi sisgematik bir şekilde uygula yani kağida yaz gününü planla böylelikle ilk başlarda kafan karişmayacak ileride zaten kagida magida gerek kalmayacak. Bunları yaptıkça zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilecek ve zor gelen davranişlar sana tatlı bir rekabet haline gelecektir. Sen sadece kurala uy

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
Sana tavsiyem kendine bir rutin ayarla bu sabah rutini olabilir. İyi alışkanlıklara sahip olan bir sabah rutinin olmalı. Çünkü bu senin zihin sağlığın için çok önemli. Bunları bir kağıda yazabilirsin. İçinde barindirmasi gereken iyi alışkanlıklardan bazıları spor meditasyon soğuk duş kitap okumak olur bunlarla başla her gün uygula ihmal etme. Sağlıklı beslen dediklerimi düzenli bir şekilde yaparsan kendine olan saygın kisa bir süre icinde artacak ve daha özgüvenli zamanı iyi kontrol edebilen biri haline geleceksin ancak ilk başlarda bu kolay olmayabilir. Nerden baksan 7 gün degişimin acisina katlanman gerekli. Sosyal medya kullanıyorsan silmeni öneririm shorts videolarından uzak dur. Ve bu dediklerimi sisgematik bir şekilde uygula yani kağida yaz gününü planla böylelikle ilk başlarda kafan karişmayacak ileride zaten kagida magida gerek kalmayacak. Bunları yaptıkça zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilecek ve zor gelen davranişlar sana tatlı bir rekabet haline gelecektir. Sen sadece kurala uy
Teşekkür ederim. Plansız biriyim, dediklerini uygulayacağım. 😘

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6