3.Hafta
Evet arkadaşlar 3 haftayı doldurmuş bulunuyorum. Geçirdiğim en rahat ve en özgüvenli haftaydı bu hafta.
Kendime kattigim iyi alişkanliklarin meyvesini bu hafta yiyorum ve çok lezzetli. Önceki hafta çok stresliydi ve o strese dayanmanin ödülü çok iyi bir durum.
Yaşadığım değişimler
• Sosyal fobi ve anksiyetem yok oldu. İnsanlarla iletişim kurarken gözlerinin içine bakıyorum artık yere değil
Haliyle özgüven de arttı.
• Diksiyonum ve ses tonum gelişmiş durumda. Bunun kitabı dudaklarımla okumanın etkisi var
• Enerjim büyük bir ölçüde arttı.
• Sosyalleşme isteğim çok fazla özellikle de kızlarla konuşma isteği
• Yüzüme canlılık geldi, saçlarım daha kaliteli görünüme sahip
• Dikkat eksikliği ve unutkanlık ciddi ölçüde azaldı.
Arkadaşlar forumda bahsedilen bu feromon sanırım gerçek çünkü kızlarla olan göz temasından bunu anladım. Bakışıyoruz, önune bakıyor sonra bir daha bakışıyoruz. Önceden böyle birşey olmuyordu ya da benim farkindasızligimdandi.
Frekans olayı da gerçek arkadaşlar. Frekansın yüksekse insanlar senin etrafında olmak istiyorlar çekim yasası yani. Böyle şeyler var arkadaşlar.
21 gün olmuş, evet süreç içerisinde düşüşler olacak ama önemli olan boş durmamak hiçbir zaman. Bize verilen 24 saati dolu dolu ve faydalı olarak lehimize kullanmalıyız. Surecin faydasını böyle gorursunuz. Hani varya forumda ya da başka bir yerde "100 gün oldu bı b*k olmadı" diyenler birkaç istisna hariç o adamlar nofap yapıp safak atar gibi gün sayıyorlar.
Gün saymayin. Ya da benim gibi haftalık olarak ilerleyin. Başlayın sürece kendinize birseyler katın. Diyeceklerim şimdilik bu kadar merak ettikleriniz varsa sorun beyler. Herkese başarilar