Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hata Mı Yapıyorum?

Skirmisher

Jüpiter Yolcusu
İyi geceler ahali, kafam aşırı dolu, yazıya dökmek istiyorum. Tüm gün neden mutlu değilim diye düşündüm, her şeye sahibim, yazdığım hikayeye bir de yazılım işi eklendi. Maddi olarak bir üniversite öğrencisi için son derece iyi bir durumdayım artık. Gelelim asıl meseleye…

Bugün üç kız arkadaşım beni kafeye çağırdı, vaktim vardı, gittim. Fotoğraf vs çekindik, eğlenceli bir muhabbet geçti. Bana bir kız kanka dedi içlerinde, hoşlanmıyorum hiçbirinden fakat bana battı bu durum. Bu insanları iki aydır tanıyorum, bir tanesi hariç diğerleri ile yeni yeni muhabbetim var. Sanki Red Pill’dan ötürü ben bu kızları arkadaşım olarak görmemde sıkıntı varmış gibi hissediyorum, böyle feminen ve beta bir tipmişim gibi. Bütün kadınları sadece cinsel obje olarak görmeliymişim gibi. Aceleci davranıyorum galiba yeni bir ilişki konusunda. Nerede hata yapıyorum?

MMMehmeTTT0

Yeni Üye
Nerede hata yaptığını bilemem ama biraz daha tehlikeli davranabilirsin.İnce işler kanalını takip et hatta hiçbir şey izleme sadece ince işler izle.

Lazkopat

Emektar Üye
Red Pill’dan ötürü ben bu kızları arkadaşım olarak görmemde sıkıntı varmış gibi hissediyorum, böyle feminen ve beta bir tipmişim gibi. Bütün kadınları sadece cinsel obje olarak görmeliymişim gibi.
Obje olarak görmek zorunda değilsin. Ama arkadaş olarak görmen evet sıkıntılı ve kızların gözünde feminen beta birisi yapabilir seni.
Nerede hata yapıyorum?
Kırmızı hapı daha fazla okumayarak ve içselleştirmeyerek. Ha gerçi kırmızı hap a da gerek yok gibi. Stoacılığı araştır derim. Birbirlerine benziyorlar. Hem de felsefe öğrenmiş olursun.

Savascı

Deneyimli Üye
Sanki Red Pill’dan ötürü ben bu kızları arkadaşım olarak görmemde sıkıntı varmış gibi hissediyorum, böyle feminen ve beta bir tipmişim gibi.
Redpill hiçbir zaman kız arkadaş edinmeyin demez ki .Redpill yürümek istediğin,ilgilendiğin kıza arkadaş olarak yaklaşmayın der.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6