Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayatı Anlayamamak

fuadikinci

Yeni Üye
merhabalar arkadaşlar, yaşım 32 uzun zamandır bu siteyi ve youtube kanalını takip ediyorum. bende bir bağımlıyım mast, p, sigara, eskiden uyuşturucuda kullanıyordum şuan uyuşturucu hayatımda yok çok şükür bu işle baya erken yaşta tanıştım ve neverfaple tanışmadan öncede bunun zararlı olduğunun farkındaydım. mesela odaklanma problemi yaşıyordum sonra hep melankolik bir hal duruş bozukluğu korkaklık çekingenlik çoğu şeyi anlayamamak gerçekten anlayışım oldukça düştü. tabi bütün bu meseleler sizin toplumda silik bir tip olmanıza yol açıyor hayatta bir yer edinemiyorsunuz dostlarınız yani öyle sandığınız insanlar sizin sürekli özür diler ve acı çeker bir tavırda olduğunuzu gördüklerinde size daha fazla yükleniyor ve üzerinizde otorite kuruyorlar. çünkü buna siz müsaade ediyorsunuz. sürekli laf sokuyorlar aileniz arkadaşlarınız her kim olursa bir kadın hoşunuza gidiyor fakat içinizde ona vereceğiniz sevgi olmadığından ve kendi dertlerinizle çok fazla meşgul olduğunuzdan o sizi anlamıyor ve ağlak biri olup çıkıyorsunuz sonuç yine eksi. beynimde bir şeyler gözlemledim çok alınganım sanırım sonra sürekli nefretle doluyum insanları artık daha az seviyorum hayır hayır hiç sevmiyorum. içimden bir ses sürekli Tanrı olduğumu söylüyor ve ardından senin bu duruma gelmene onlar sebep oldu diyor. bilmiyorum haklı herhalde çünkü şöyle düşününce ben insanları kırmaktan hoşlanmayan biriyim yani naziğim tüm nezaketime rağmen durmadan ötekileştiriliyor olmak bir süre sonra içimi nefretle doldurdu. bir kaç aydır içeride bir yerde kaldı mı diye insanları sevdiğime dair kırıntılar arıyorum fakat herhangi bir ize rastladığım söylenemez. hayatı düşünüyorum fakat karanlık durmadan içim sıkılıyor. evet en kötüsü bu durumum yüzünden bir işe girip çalışamıyorum çünkü kimseye tahammülüm yok. yine yeniden bir şeye başlasam tüm o yükü kaldırabilir miyim bilemiyorum. neyse diğer konu gerçekten son dört beş aydır sürekli kendimi toparlamaya çalışıyorum fakat nedense hiç olmadığım kadar dibe battım bu süre zarfında düzeleceğim dedikçe dibe vurmak bunu anlayabilmiş değilim. durmadan araştırıyor durmadan okuyor durmadan yazıyorum fakat neden. şimdi neyse durumum burada anlattıklarımdan da kötü olabilir mesele şu yeniden nasıl başlayacağız yani olması gereken ne ben bir gün uyandığımda yada şuan mesela bir sözle bir paragrafla yeniden tutunabilir miyim hayata var mıdır bir tavsiyeniz?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6